J. Paul Getty, unuk i nasljednik naftnog tajkuna J. Paula Gettyja, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u San Antoniju u Teksasu, a policijski izvještaj otkrio je neobične detalje.

Galerija


John Gilbert Getty, unuk pokojnog naftnog tajkuna J. Paula Gettyja i jedan od nasljednika njegova bogatstva koje je procijenjeno na oko 5 milijardi dolara, pronađen je mrtav luksuznoj hotelskoj sobi hotela Emme u teksaškom gradu San Antonio.

Vezani članci Koronavirus Preminuo pacijent koji je 250 dana bio pozitivan na koronavirus: "To samo pokazuje snagu virusa" MF Doom Reper poznat po nastupima sa željeznom maskom na licu preminuo u 50. godini, obitelj je vijest skrivala dva mjeseca

Policijski izvještaj otkrio je da je sjedio prekriženih nogu, a oči i usta bili su mu širom otvoreni, doznaje Daily Mail.

Tijelo je 20. studenog otkrio zaposlenik hotela koji je ušao u njegovu sobu jer se Getty nije na vrijeme odjavio iz hotela, a drugačije ga nisu uspjeli kontaktirati. Pronašao ga je na krevetu.

"Getty je pronađen zavaljen na jastucima i prekriženih nogu pred svojim laptopom. U lijevoj ruci držao je dioptrijske naočale, oči i usta bili su mu otvoreni", piše u policijskom izvještaju.

Nagađa se da je prije smrti meditirao ili vježbao jogu, no moguće je i da je slučajno sjedio u toj pozi.

Iz policije su potvrdili i da nisu pronašli znakove zločina te da je sve izgledalo uredno i čisto.

Izvještaj je otkrio i da je Getty u hotelu u kojem je preminuo boravio gotovo tri tjedna, a iako je bukirao sobu od 1. studenog, kasnije se doznalo da ga je njegov osobni asistent doveo u hotel tek 6. studenog.

Asistent je policiji otkrio da je Getty odsjeo u hotelu jer je bio u procesu selidbe iz Kalifornije u San Antonio i da mu je posljednju poruku poslao dan prije svoje smrti oko 17 sati.

Uzrok Gettyjeve smrti još nije poznat i potrebno je pričekati rezultate obdukcije, no ne sumnja se na nasilnu smrt, prenosi Daily Mail.

Obitelj Getty potvrdila je vijest o Johnovoj smrti prošlog tjedna.

"Gordon Getty teška srca objavljuje smrt svojeg sina Johna Gilberta Gettyja. John iza sebe ostavlja svoju kćer Ivy Getty koju je neizmjerno volio i svoju braću Petera i Billyja. John je bio talentirani glazbenik koji je volio rock and roll. Jako će nam nedostajati", izjavio je glasnogovornik obitelji Getty prošlog tjedna.

Njegova kći od oca se oprostila i na Instagramu.

Gordonu Gettyju ovo nije prvi sin kojeg je izgubio, a prije dva mjeseca ostao je i bez supruge Ann, koja preminula od srčanog udara. Johnov brat Andrew umro je od krvarenja uzrokovanog visokom razinom metamfetamina u tijelu 2015. godine.

Javnosti je poznata je i tragična priča Johnova rođaka J. Paula Gettyja III., kojeg je 1973. godine otela talijanska mafija, kada mu je bilo samo 16 godina. Njegov djed milijarder ispočetka je otimačima odbio platiti otkupninu od 2,2 milijuna dolara, a pristao je na to tek kada su mu poslali odrezani dio uha njegova unuka. Paula je mafija nakon toga oslobodila, a preminuo je od srčanog udara s 54 godine.

Prije 16 godina snimila je vruću naslovnicu Playboya, ali mnogi se slažu da danas u 50. godini izgleda bolje nego tad