Imala je 16 godina

Otkriveno što je Meghan radila na dan sprovoda princeze Diane, je li već tada skovala svoj veliki plan?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U britanskim su mediji otkriveni detalji o utjecaju princeze Diane na život Meghan Markle, koja je zbog princa Harryja plakala još kao 16-godišnja djevojka.

Vojvotkinja Meghan Markle možda je kao djevojčica sanjala o životu princeze na dvoru, no da će joj se taj san uistinu i ostvariti teško je mogla zamisliti, barem se tako vjerovalo sve dosad.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Davne 1997. godine Meghan je s milijunima ljudi diljem svijeta, putem malih ekrana pratila posljednji ispraćaj princeze Diane u svom američkom domu, a prema tvrdnjama jednog kraljevskog stručnjaka ti su ju prizori duboko potresli i ostavili u suzama. Meghan je tada imala 16 godina, a bilo joj je i žao dječaka koji će jednog dana igrom slučaja postati njezin suprug.

Prema pisanju Daily Maila, slavni kraljevski biograf Andrew Morton izjavio je kako je Meghan bila posebno dirnuta posljednjom porukom princa Harryja koju ju uputio svojoj majci i koja je je bila istaknula među bijelim cvijećem pored lijesa, a na kojoj je tek pisalo "mama".

Također otkrio je i kako se Meghan nakon tog tužnog događaja počela sve više zanimati za život princeze od Walesa.

"Meghan nije zaintrigirao samo njezin stil, već i Dianine humanitarne misije", izjavio je Andrew i dodao kako joj je majka jedne od prijateljice čak poklonila primjerak njegove knjige o Diani iz 1992. godine.

Andrew je zaključio i kako je Dianin utjecaj na Meghanin život i više nego očit, posebno kada je u pitanju njezin brak s princem Harryjem.

"Dok su Sussexi tek krenuli na svoje zajedničko putovanje kroz kraljevski život, nije prošao niti jedan bez reference, sjećanja ili odluke koja se na neki način odnosila na Harryjevu pokojnu majku. Diana je bila treći kotač u njihovom braku", izjavio je slavni biograf.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić +4 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 6 Petar Grašo +1 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Celebrity Evo kako je Hana Huljić pričala o Graši prije pet godina, a njezin otac Tonči tada se zbog nečega čak i pobunio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene