Nepoznati detalji

Otkrivena jedna od tajni najdražih "Prijatelja", a vezana je za bebe koje je Phoebe rodila svom bratu

Courteney Cox, Vincent Ventresca, Lisa Kudrow(Foto: Screenshot) Courteney Cox, Vincent Ventresca, Lisa Kudrow(Foto: Screenshot) Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox, Vincent Ventresca, Lisa Kudrow(Foto: Screenshot) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) +0 Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Alexandria Cimoch, jedna od glumica koja je glumila u seriji "Prijatelji", otkrila je dosad nepoznate detalje, a danas ju uspoređuju s Lisom Kudrow.

Dječji glumci koji su u popularnoj seriji "Prijatelji" utjelovili tada najmlađe likove danas su odrasli, a među njima su i blizanci koje je u seriji rodila Phoebe Buffay.

Pogledaj i ovo Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston otkrio bliski izvor Poznato je na što zvijezde "Prijatelja" sumnjaju da je bio uzrok smrti Matthewa Perryja: "Iako nitko ne želi vjerovati u to, naravno da im se svima mota po glavama"

No malo tko zna da je trojke zapravo odglumilo čak četvero braće Cimoch, a sada, 21 godinu kasnije, Alexandria Cimoch podijelila je putem društvenih mreža neke od fotografija nastale na setu serije.

Za one koji nisu upućeni u radnju serije, Phoebe, koju je glumila Lisa Kudrow, u seriji je rodila dvije djevojčice i dječaka, ali čini se je bebe odglumilo zapravo četvero glumaca - Alexandria i njezino troje braće imena Cole, Justin i Paul.

Alexandria, inače studentica Sveučilišta u Wisconsinu La Crosee, nedavno se pridružila popularnoj društvenoj mreži TikTok i u jednoj od objava progovorila o ulozi koju je odigrala u seriji.

"Da, bila sam u 'Prijateljima'", izjavila je u videozapisu koji je dosad pregledan više od 2,6 milijuna puta. Uz to ne samo da je otkrila da je trojke zapravo glumilo četvero djece već se i našalila u komentarima kako je jedan od njezine braće morao glumiti djevojčicu, čemu se i danas u obitelji smiju.

Alexandrijin video uključuje nekoliko fotografija iz emisije, među kojima je i ona na kojima Phoebina djece leže na podu u Monicinu stanu, a ona ih gleda. Tu je i slika Chandlera koji drži jednu od beba, kao i fotografija iz djetinjstva koja, čini se, krasi zid obiteljske kuće Cimoch.

Ono što je dodatno zadivilo njezine pratitelje je to što pomalo nalikuje na svoju majku iz serije. Nekoliko sati nakon što je objavila video, deseci korisnika komentirali su sličnost.

"Ovo je legendarno, sada čak nalikuješ Lisi Kudrow", "O, moj Bože, izgledaš kao Phoebe", poručili su joj.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene