Slavni glumac Ron Ely, koji se proslavio ulogom Tarzana, doživio je strašnu obiteljsku tragediju.

Galerija


Za glumca Ronalda Elyja danas je malo tko čuo, no 60-ih godina on je bio velika zvijezda američke televizije.

Vezani članci Slovenski policajac, ilustracija Policija objavila detalje stravičnog pokolja kod Ljubljane - Nazvala ih sestra zbog nasilnog brata. Malo kasnije nazvao je brat: "Sve sam ih ubio, naoružan sam" Općinski sud u Zagrebu (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Treba li se dogoditi strašan zločin da nešto naučimo? ''Ubojica je dolazio često, bio je nemiran, čudan čovjek''

Proslavio se ulogom Tarzana u istoimenoj seriji koja se na NBC-ju emitirala u periodu od 1966. do 1968. Kasnije se Ron prebacio na voditeljske uloge, a 80-ih je vodio sve najbitnije izbore za Miss na svijetu.

Iako bi danas 81-godišnji Ron trebao uživati u  spokoju privatnog života, nedavno je proživio strašnu obiteljsku tragediju koja mu je obilježila život. 

U Ronovu domu dogodilo se krvavo ubojstvo koje je zapanjilo javnost. Njegov 30-godišnji sin Cameron Ely nožem je usmrtio svoju majku, 62-godišnju Valerie Lundeen Ely, nakon čega je i sam ubijen u okršaju s policijom. 

Ubojstvo se dogodilo u njihovu luksuznom domu u predgrađu Santa Barbare, a Cameron je pokušao okriviti svog 81-godišnjeg oca.

Policija je u kući zatekla Valerieino tijelo s "više ubodnih rana", a glumac im je potvrdio da je osumnjičeni njegov sin, ali zbog teškog medicinskog stanja nije mogao jasno govoriti.

Iz policije su otkrili da je Cameron predstavljao prijetnju te da su ga morali ustrijeliti. Ron Ely nije ozlijeđen, no u bolnicu su ga prebacili zbog mjera opreza.

Ron i pokojna Valerie upoznali su se dok je on vodio izbor za Miss, a ona predstavljala državu Floridu. Vjenčali su se 1984., a osim Camerona, imaju i dvije kćeri Kirsten i Kaitland.

Najbolji prijatelj oteo mu je ženu i ponizio ga pred očima javnosti, no sad je on taj koji se ruga njima