Legendarni "Kralj lavova" vraća se u kina.

Galerija


Disney je objavio sjajnu vijest i konačno objavio i prvu najavu, omiljenog filma iz svoje kreativne radionice "Kralj lavova". U njemu je prikazan lik Simbe, kojemu će glas posuditi Donald Glover te lik Mufase kojemu glas posuđuje James Earl Jones.

Vezani članci Kralj lavova (Foto: IMDB) "Kralj lavova" nije iznevjerio: Remake kultnog klasika koji je nadmašio sva očekivanja Beyonce (Foto: Instagram) Dok se oko njezina tijela lome koplja, ona se ne skida iz haljina s prorezom koje naglašavaju te obline

Prva najava vodi nas do najlegendarnije scene animiranog filma iz 1994. godine, u kojoj Rafiki podiže u zrak i prikazuje tek rođenog Simbu okupljenim životinjama na Kamenu ponosa.

Novo izdanje "Kralja lavova" snima se najnovijom tehnologijama, istom kojom je snimljena i nova "Knjiga o džungli" 2016. godine, zahvaljujući kojoj animirani likovi dobivaju realističan izgled.

Dok nova adaptacija filmskog klasika obuhvaća impresivnu glumačku postavu s novim imenima, među kojima je i slavna pjevačice Beyonce, glumac James Earl Jones posudit će film istom liku kojem ga je posudio i davne 1994. godine u originalu filmu, kralju Mustafi.

Osim Beyonce i Jamesa Earla, likovima će glasove posuditi i glumci Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, John Oliver i Keegan-Michael Key. Gazbu za film i ovaj put će raditi britanski glazbenik Elton John, a redatelj je Jon Favreau.

Film bi se u kinima trebao naći 19. lipnja 2019. godine, na samu 25. obljetnicu prikazivanja prvog "Kralja lavova".

Osim "Kralja lavova", Disney je za sljedeću godinu najavio i nove filmske poslastice poput "Dumba", "Osvetnika 4", "Priče o igračkama 4" i "Zvjezdanih ratova 9".

Sedam je godina prošlo otkad je bila Miss Hrvatske, a evo čime se ova ljepotica bavi danas

Vatrena Kolumbijka objavila je i fotografije svog raskošnog doma, ali svi su gledali samo u njezin bujni dekolte

Godišnje ima više od 50 nastupa po Europi, a nitko ne može vjerovati da ima samo 14 godina