Lica i formati Nove TV našli su se među finalistima medijske nagrade Zlatni studio koju dodjeljuje Jutarnji list!

Galerija


Nova TV televizijska je kuća s najviše nominacija za Zlatni studio 2020. godine.

Vezani članci Prince Wale Soniyiki Prince o opasnoj situaciji na Farmi zbog koje je intervenirala hitna: ''Užasan je osjećaj bio, grlo mi se počelo sušiti...'' Goran Čipčić - 1 Novi izazovi za kandidate jedinstvenog projekta "Startaj Hrvatska": Evo kako su prošli prvi susreti s kupcima!

Krenimo redom. "Provjereno" je istraživačka emisija koja 12 godina razotkriva i u naše domove donosi nevjerojatne priče.

"Očito nas ljudi prepoznaju, imaju puno povjerenje u nas. Mogu čak slobodno reći da oni imaju puno više povjerenja u nas nego u neke institucije i očekuju od nas da riješimo njihove probleme i zato nam se svakodnevno javljaju. Naravno, mi smo zbog toga sretni i ponosni", izjavio je reporter emisije "Provjereno" Ivan Čorkalo.

Uz Provjereno koje je nominirano u kategoriji "Najbolja TV emisija", urednica i voditeljica Ivana Paradžiković nominirana je za najbolju televizijsku voditeljicu.

"Ne promišljam ja o načinu na koji vodim tu emisiju. Ja samo znam da ja pričam iz srca, da mene ponese ta priča, da me ponese nepravda, sve nas. Svakog četvrtka se mi samo pitamo jesmo li dali sve od sebe da bi napravili najbolju moguću emisiju", objasnila je Ivana.

"Supertalent" i "Ples sa zvijezdama" također su među nominiranima, zabavne emisije koje niste propuštali. Uz koje ste uživali u najboljim glazbenim hitovima, akrobacijama i vrhunskim plesnim koracima.

"Predivno je da smo dobili ovakvu potvrdu za trud i rad na projektu. Supertalent i Ples sa zvijezdama su formati u kojima smo istinski uživali i svaki član ekipe dao je emotivno sebe u projekt i to su gledatelji i prepoznali", izjavila je kreativna producentica Gordana Čorapina Kojundžić.

Koliko publika voli ovu ekipu predvođenu bakom Zorkom dokazuje i ovogodišnja nominacija serije "Na granici". Prošle godine ovu su nagradu, u kategoriji najbolje domaće televizijske serije, i osvojili.

"Pisci su napravili jako dobar posao jer su napravili likove koji su komični ali i satirični. To ima i kritiku. A istovremeno su jako topli likovi", rekla nam je glumica Nadia Cvitanović.

Glasovati možete na internetu i putem kupona koji se objavljuju u tjedniku Studio Jutarnjeg lista. Dodjela nagrada održat će se 6. ožujka.

Za Večernjakovu ružu nominirani ''Provjereno'' i reporterka Maja Medaković te Momčilo Otašević i Elizabeta Brodić