nestašni princ

Princ Harry je odmalena znao da je njegov brat poseban, a ono što je radila princeza Diana dalo mu je poseban vjetar u leđa

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ Harry Galerija

Princeza Diana je navodno ohrabrivala "divlje" ponašanja prinčeva Harryja i Williama, a mlađi princ je jako rano shvatio zbog čega se više pažnje daje Williamu.

Nova knjiga Roberta Jobsona pokrenula je brojne diskusije u Velikoj Britaniji o tamošnjoj kraljevskoj obitelji, a Daily Mail je već objavio nekoliko isječaka koji daju naslutiti detalje o odnosima prinčeva Harryja, Williama i Charlesa.

Pogledaj i ovo Princ Harry i princeza Diana Želio je, ali... Princ Harry tvrdi da je samo jednom plakao zbog majčine smrti, a i za to ima svoj razlog: "Predobro sam svladao lekciju"

Princ William je od rane dobi bio svjestan da se kraljevsko osoblje drugačije odnosi prema njemu, nego prema njegovu bratu, a povrh svega važan je i odnos Kraljice majke prema svom praunuku. Naime, kraljičina majka je jako jasno davala do znanja koji od malih prinčeva joj je važniji. Ni Williamu, a ni Harryju to nije promaknulo. Često je znala za obiteljskim ručkovima ga pozvati da sjedne pored nje, a pozivala ga je i na nekoliko izleta bez mlađega brata.

Ne čudi što se Harry osjećao kao da je u sjeni svoga brata, a jednom je prilikom u Gloucestershireu otvoreno "puknuo" i sve rekao Williamu dok su još bili djeca. "Ti ćeš biti kralj! Ja neću, zato mogu raditi što želim", rekao je onda šestogodišnji Harry bratu Williamu. Mlađi princ ponašao se otvorenije i drugačije, a često je bio zbog svog ponašanja kasnije i na meti medija. Ništa drugačije nije ni danas.

Njihova majka, princeza Diana, navodno je smatrala da je Harryjevo "divlje" ponašanje slatko te je ohrabrivala njegovu luckastu narav. Događalo se i da su Dianu zvali iz vrtića zbog njegovih ispada, no ona se često na sve samo smijuljila. Kako pričaju njezini bliski suradnici, pred djecom je pričala šale koje su imale nekada i nategnuti smisao za humor, a Harry je jednu od njih u školi prepričao, zbog čega je Diana pocrvenjela od srama.

Nije upitno da je princeza Diana obožavala svoje sinove, no mnogi kažu kako su često bili prepušteni kraljevskom osoblju, a ne svojoj majci. Princ Charles nije odobravao činjenicu da im Diana pušta da se ponašaju kako žele, a kada bi svoje sinove uhvatio u nestašlucima, kažnjavao ih je. Prinčevi su odmalena znali da se u javnosti moraju ponašati pristojno, no u privatnosti bi si dali oduška.

William i Harry su često pričali kako obožavaju uspomene koje imaju sa svojom majkom, a Diana je dala sve od sebe da njezini sinovi imaju djetinjstvo poput druge djece, o čemu je i sama svojedobno govorila.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 3 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 +8 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 6 Celebrity Vjenčali se jedni od naših najpoznatijih influencera, mlada je promijenila dvije bajkovite vjenčanice, a mladoženja nije krio suze!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard - 2 Amber Heard - 3 Amber Heard - 1 Johnny Depp - 5 +10 Johnny Depp - 4 Celebrity Heard se prisjetila stravičnih detalja iz noći provedene s Deppom, tvrdi da ju je silovao: "Nisam znala je li ta boca razbijena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene