Nova knjiga o Georgeu Michaelu otkrila je još crnje scenarije od onih za koje se već znalo o njegovu razvratničkom životu.

Galerija George Michael George Michael George Michael - 6 +16 George Michael - 5

George Michael bio je britanski pjevač popularne grupe ''Wham''. Preminuo je 2016. godine zbog bolesti srca, ali mnogi su sigurni kako je do njegove smrti došlo zbog droga i opijata koje je konzumirao tijekom života.

Vezani članci Fadi Fawaz i George Michael (Foto: Profimedia) Bivši ljubavnik pokojnog pjevača provalio u njegov dom pa vrištao dok ga je policija odvodila George Michael, Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) Zbog ovisnosti i problema s policijom intrigirao je javnost, a česta tema bili su i njegovi ljubavnici

U novoj knjizi ''George Michael: Život'', koju je napisao James Gavin, opisuju se grozni scenariji koje je Michael proživljavao te je opisan njegov buntovnički način života.

''Spavao je do sredine poslijepodneva, sjedio bi za svojim računalom i igrao videoigrice, zurio u TV, konzumirao drogu te noću obilazio restorane u Hampstead Heathu'', piše u knjizi.

Nakon završetka Michaelove turneje 2008. godine u rujnu ga je policija uhvatila u javnom toaletu te mu pronašla marihuanu i crack, na temelju čega su ga uhitili.

Michael je volio koristiti GHB, takozvanu ''drogu za silovanje'', a zbog nje se osjećao privlačnijim, a prema knjizi koja je izdana, pjevač je čak zbog te droge bio i u vezi s pornoglumcem Paulom Stagom.

''Michael mu je platio i za seks i za nabavu droge. U porukama su to zvali 'šampanjac'. Stag bi isporučio drogu u malim bocama šampona, a Michael bi je umiješao u čašu Coca Cole. Odjednom, Michael bi rekao 'sada sam spreman, idemo se seksati.'''

Prijatelji i obitelj dugo su Michaela molili da zatraži pomoć i ode na rehabilitaciju, a osoba koja ga je na to uspjela nagovoriti bio je njegov psihijatar.

''Michael je otišao u Zürich, u kojem je i ostao veći dio godine, što ga je sve skupa koštalo oko 1,5 milijuna funti'', napisao je Gavin u knjizi.

Pjevač je tijekom života imao puno susreta s policijom, a u knjizi se opisuje uhićenje 2006. godine, kad ga je policija pronašla omamljenog u automobilu nedaleko od njegove kuće. Policija je potom pretresla auto i pronašla GHB i marihuanu te mnoga seksualna pomagala, a George se tijekom života nekoliko puta i predozirao GHB-om.

Preminuo je 2016. u 54. godini života u svojoj kući, a nalazi obdukcije potvrdili su da je umro zbog srčane bolesti i masne jetre.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju