Razvratnički život

Nepoznati detalji o životu pokojnog glazbenika zgrozili javnost: ''Plaćao je za seks, drogu je u porukama zvao šampanjac''

George Michael George Michael Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju George Michael George Michael George Michael - 6 George Michael - 5 George Michael - 1 George Michael - 3 George Michael - 4 George Michael - 2 Fadi Fawaz i George Michael (Foto: Profimedia) George Michael, Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) +1 George Michael, Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) Galerija

Nova knjiga o Georgeu Michaelu otkrila je još crnje scenarije od onih za koje se već znalo o njegovu razvratničkom životu.

George Michael bio je britanski pjevač popularne grupe ''Wham''. Preminuo je 2016. godine zbog bolesti srca, ali mnogi su sigurni kako je do njegove smrti došlo zbog droga i opijata koje je konzumirao tijekom života.

Pogledaj i ovo George Michael (Foto: Instagram) prošlo je pet godina Bio je poznat po bezvremenskom božićnom hitu, a fanove diljem svijeta šokirala je njegova smrt upravo na sam Božić

U novoj knjizi ''George Michael: Život'', koju je napisao James Gavin, opisuju se grozni scenariji koje je Michael proživljavao te je opisan njegov buntovnički način života.

''Spavao je do sredine poslijepodneva, sjedio bi za svojim računalom i igrao videoigrice, zurio u TV, konzumirao drogu te noću obilazio restorane u Hampstead Heathu'', piše u knjizi.

Nakon završetka Michaelove turneje 2008. godine u rujnu ga je policija uhvatila u javnom toaletu te mu pronašla marihuanu i crack, na temelju čega su ga uhitili.

Michael je volio koristiti GHB, takozvanu ''drogu za silovanje'', a zbog nje se osjećao privlačnijim, a prema knjizi koja je izdana, pjevač je čak zbog te droge bio i u vezi s pornoglumcem Paulom Stagom.

''Michael mu je platio i za seks i za nabavu droge. U porukama su to zvali 'šampanjac'. Stag bi isporučio drogu u malim bocama šampona, a Michael bi je umiješao u čašu Coca Cole. Odjednom, Michael bi rekao 'sada sam spreman, idemo se seksati.'''

Prijatelji i obitelj dugo su Michaela molili da zatraži pomoć i ode na rehabilitaciju, a osoba koja ga je na to uspjela nagovoriti bio je njegov psihijatar.

''Michael je otišao u Zürich, u kojem je i ostao veći dio godine, što ga je sve skupa koštalo oko 1,5 milijuna funti'', napisao je Gavin u knjizi.

Pjevač je tijekom života imao puno susreta s policijom, a u knjizi se opisuje uhićenje 2006. godine, kad ga je policija pronašla omamljenog u automobilu nedaleko od njegove kuće. Policija je potom pretresla auto i pronašla GHB i marihuanu te mnoga seksualna pomagala, a George se tijekom života nekoliko puta i predozirao GHB-om.

Preminuo je 2016. u 54. godini života u svojoj kući, a nalazi obdukcije potvrdili su da je umro zbog srčane bolesti i masne jetre.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene