kako se promijenila!

Naša kontroverzna manekenka u 46. godini se vratila, no više ne nalikuje na sebe, a bivši ju je umalo zasjenio!

Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Youtube screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) +0 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Morić nosila je modnu reviju dizajnerice Sophije Nubes na Tjednu mode u Milanu, a na njoj je sudjelovao i njezin bivši suprug Fabrizio Corona.

Nina Morić jedna je od naših najuspješnijih manekenki sa svjetskom karijerom, a ovih se dana nakon nekog vremena odlučila vratiti na modne piste i time sve iznenadila.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa u novoj ljubavi Nakon turbulentne veze hvali se novim dečkom i otkriva kako provode vrijeme

45-godišnja Nina nosila je reviju modne dizajnerice Sophije Nubes na Tjednu mode u Milanu, na kojoj je prošetala u seksepilnim i izazovnim kreacijama. Jedna je uključivala pripijeni kombinezon ispod kojeg nije nosila ništa, što je bilo i više nego očito, a onda je prošetala i u kaputu ispod kojeg je pokazala gole, vitke noge. 

Nina je bila sjajno raspoložena, a zanimljivo je da je na reviji sudjelovao i njezin bivši surpug Fabrizio Corona, s kojim je imala turbulentni brak, i to kao zaštitno lice dizajnerice Nubes.

Naša manekenka i naočiti Talijan u braku su bili od 2001. do 2004. godine, a imaju sina Carlosa, kojemu je danas 19 godina. Svojom su burnom vezom godinama punili novinske stupce, a zbog sina su ostali u korektnim odnosima.

Dok su još bili zaljubljeni, Nina je na ramenu tetovirala "Fabrizio" u srcu, no nakon što ju je on prevario sa starletom Belen Rodriguez, prekrila je njegovo ime i ispod njega tetovirala ime sina. I Corona je nekoć imao tetovažu s njezinim imenom, no nakon razvoda ga je također prekrio.

Nina se inače već dugo vremena bori s kritikama na vlastiti račun, jer joj brojni fanovi zamjeraju što je pretjerala s plastičnim operacijama. Talijanski su je mediji čak prozvalije "mrtvom nevjestom" i uspoređivali  je s likom iz crtanih filmova.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +6 Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Celebrity Šime Vrsaljko tajno ljubi ljepoticu iz Slovenije? Ona je sve iznenadila i fotografijama trudničkog trbuha!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) +9 Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Celebrity Ovakav dekolte od ove glumačke dive nitko nije očekivao: Pogledajte izdanje zbog kojeg je zasjenila puno mlađe kolegice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene