Ima ih poprilično!

Vruće scene seksa nikad joj nisu predstavljale problem, a sada je konačno otkrila kako se njezin suprug nosi s njima

Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Instagram) Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Galerija

Nicole Kidman otkrila je što njezin suprug misli o scenama seksa koje snima u filmovima i serijama, s čime ona sama nikada nije imala problema.

Holivudska glumica Nicole Kidman i glazbenik Keith Urban u sretnom su braku posljednjih 15 godina, a da njihovu sreću ne može ništa poremetiti, pa čak ni vruće scene seksa koje ona snima u filmovima, otkrila je ovih dana.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban - 2 neobičan prizor Isklesano tijelo zgodnog glazbenika palo u drugi plan pored čudnog kupaćeg koji je nosila njegova slavna supruga

54-godišnja Nicole je naime u intervjuu za E News' Daily Pop otkrila kako se njezin godinu dana mlađi suprug nosi sa seksi scenama i kako se zbog njih osjeća kada ih gleda, a prema njezinim riječima u potpunosti ih podržava i to ga nimalo ne muči.

"Moj suprug je umjetnik pa razumije sve to. Ne miješa se u te stvari uopće. Pogleda film ili seriju kada je već sve snimljeno, scenarij ne čita unaprijed. Tako da zaista ne zna što se na setu događa. On ima svoju karijeru koja ga dosta zaokuplja", izjavila je Nicole.

Jedne od posljednjih vrućih scena snimila je s Hughom Grantom za seriju "The Undoing" i Aleksandrom Skarsgardom u "Big Little Lies", kao i s talijanskom glumicom Matildom de Angelis.

"Nicole je snimila puno golišavih scena i jako mi je pomogla. Rekla mi je: 'Nismo tu da te osuđujemo. Samo zamisli da si potpuno odjevena i budi samouvjerena'", ispričala je bila mlada glumica za Daily Mail.

Nicole i Keith upoznali su se na G'Day LA eventu u Los Angelesu 2005. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije u Sydneyju, te zajedno imaju 13-godišnju kćer Sunday i 10-godišnju Faith.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene