NIck i Vanessa Lachey snimljeni su na odmoru u meksičkom Cabo San Lucasu gdje su ih paparazzi uhvatili na jednoj od tamošnjih popularnih plaža.

Galerija


Američki glumac i voditelj Nick Lachey, poznat i po propalom braku s pjevačicom Jessicom Simpson, uhvaćen je na odmoru s aktualnom suprugom Vanessom koju je odlučio odvesti u meksički Cabo San Lucas koji slovi kao jedna od omiljenih destinacija brojnih zvijezda.

Vezani članci Jessica Simpson Izvukla ih iz ormara: S 40 kilograma manje ispratila je tridesete i uspjela uskočiti u traperice stare 14 godina Jessica Simpson Ova plavuša uspješnu je karijeru počela graditi još kao dijete, no zadnjih godina više se piše o njezinoj drastičnoj transformaciji

Paru, koji će uskoro proslaviti desetu godišnjicu braka, pridružilo se i njihovo troje djece 8-godišnji Camden, 6-godišnji Brooklyn i 4-godišnji Phoenix, no najviše pažnje privlačila je upravo Vanessa. 40-godišnja brineta na plaži je pokazala sjajnu liniju nakon tri poroda dok je šetala u žutom badiću, a čak je i sedam godina stariji Nick teško skidao pogled sa svoje predivne supruge. A da i on brine o tjelesnoj formi pokazao je kada je skinuo majicu i otkrio isklesane mišiće, kao i nekoliko zanimljivih tetovaža kojima se odlučio ukrasiti.

Nick je s Vanessom vezu počeo vrlo brzo nakon razvoda s Jessicom koja je u jednom intervju prije mjesec dana priznala da se šokirala kada je saznala kako je on u kratkom roku našao utjehu u novoj ljubavi, a o čemu je pisala i u svojim memoarima.

"Dakle, Nick, već si s drugom? Čini se da si zaboravio ljubav koju si meni iskazivao. Tužna sam i ne mogu vjerovati. Sama sam u mraku, nemam nikoga tko bi me zvao svojom", dio je ulomka knjige koju je objavila prošle godine.

Nick i Vanessa prohodali su u roku od manje godinu dana nakon što je on prekinuo s Jessicom, a vjenčali su se 2011. godine. Propali brak potrajao je od 2002. do 2006. godine, a pjevačica je Nicka u knjizi opisala kao prvu ljubav i čovjeka s kojim je izgubila nevinost.

Princ Philip inzistirao je na jednoj stvari kad je njegov sprovod u pitanju, kraljica bi se trebala uskoro obratiti naciji

Između njih je čak 47 godina razlike: Govorili su da joj može biti djed, predviđali im brzi kraj, ali oni su i dalje skupa