Baš je bilo nezgoda!

Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

Helen Mirren (Foto: Profimedia) Helen Mirren (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: AFP) Galerija

Na filmskom festivalu u Cannesu znale su se događati brojne nezgode.

Filmski festival u Cannesu slovi kao jedan od najprestižnijih događaja koji na Francuskoj rivijeri svake godine okuplja najveće face iz svijeta šoubiznisa.

Pogledaj i ovo showbuzz mjere i dalje stroge Jedan od najvećih filmskih festivala u svijetu odgođen za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa

Prošle godine nije se održao zbog pandemije koronavirusa, ali je zato najavljen za ovaj srpanj. Glavni modni imperativ na crvenom tepihu festivala je glamur, a za uzvanike postoje i stroga pravila, primjerice žene moraju nositi štikle, a muškarci odijela.

No ta pravila ne sviđaju se svima, tako je glumica Kristen Stewart prije jednom nasred crvenog tepiha demonstrativno skinula štikle i prošetala se bosa, a iste se godine pojavila i u tenisicama.

Tijekom godina na festivalu nije nedostajalo ni golotinje, što slučajne, a što i namjerne. Kendall Jenner čak se dvaput na Cannesu pojavila u potpuno prozirnoj haljini ispod koje nije imala grudnjak, a njezina kolegica manekenka Bella Hadid kroz opasno visoki prorez svoje crvene haljine slučajno je pokazala gaćice.

Donje rublje pokazale su i glumica Nicole Kidman te manekenka Petra Nemcova, dok je francuska glumica Emmanuelle Seigner u haljini s jako dubokim dekolteom jednom umalo pokazala gole grudi. Gaćice je pokazala i manekenka Catrinel Menghia, koja je snimljena u nezgodnom položaju s jednom nogom podignutom na drvo.

U Cannesu se moglo vidjeti i puno golih stražnjica, i to uglavnom zbog vjetra koji je podignuo haljine glumica Chloë Sevigny i Arte Dobroshi, dok se kod Mone Walravens radilo samo o nezgodnom kroju haljine.

Mnogi pamte i neslavni pad Helen Mirren na crvenom tepihu, kao i bezobraznog fotografa koji se uvukao ispod haljine Americe Ferrere.

Neglamurozne trenutke s prestižnog filmskog festivala pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene