nije im išlo

Kevin McCallister je prije više od 30 godina osvojio sve, a jedan nastavak po mnogima je najgori u franšizi "Sam u kući"

Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Screenshot 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Galerija

Prva dva nastavka filmova "Sam u kući" postigla su svjetsku slavu, no svi objavljeni nakon toga nisu se proslavili kod kritičara.

Prošlo je više od 30 godina otkako je Kevin McCallister kojeg je utjelovio Macaulay Cuklin osvojio srca publike diljem svijeta u filmu "Sam u kući", a danas ta franšiza filmova broji šest nastavaka.

Pogledaj i ovo Ken Hudson Campbell - 3 Vodi tešku bitku Glumac koji je utjelovio Djeda Mraza u božićnom klasiku oglasio se nakon duge operacije za koju je skupljao novac, na sebi je imao i simboličan detalj

Upravo prva dva nastavka po mnogima su najbolja, a sve snimljeno nakon toga palo je u drugi plan te nije postiglo ni blizu uspjeh poput filmova koji su Culkina lansirali u sam vrh dječjih zvijezda.

Po mnogima je najgori nastavak popularne franšize četvrti film snimljen 2002. godine. Pod redateljskom palicom Roda Daniela ulogu Kevina preuzeo je Mike Weinberg, a film naslova "Home Alone 4: Taking Back the House" u kina je stigao početkom studenog 2002.

Priča prati Kevina McCallistera koji pokušava od lopova obraniti kuću svoje buduće maćehe. Marv i Vera glavni su negativci koji se pokušavaju obračunati s dječakom koji im ne da mira. Film je posljednje redateljsko djelo Roda Daniela, a sniman je u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici.

Ulogu Marva producenti su ponudili Danielu Sternu, koji je zloglasnog lopova utjelovio u prva dva nastavka filma, no nakon što je pročitao scenarij odbio je ulogu. Kritika je film ocijenila "očajnim pokušajem oživljavanja stare slave" te je postao najgore ocijenjeni film iz čitave franšize.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +0 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda provela Badnjak u društvu poznatih dama, a doznalo se i tko je misteriozni muškarac s kojim je snimljena na špici

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene