Pred kandidatima "MasterChefa" još je dug put do pobjede, a već u novoj epizodi pokazat će koliko su vješti s jednom ne baš tako omiljenom namirnicom - tripicama.

Galerija Šestnaesta emisija showa MasterChef - 5 Šestnaesta emisija showa MasterChef - 3 Šestnaesta emisija showa MasterChef - 8 +0 Šestnaesta emisija showa MasterChef - 4

No prvo će se morati pozabaviti zadatkom koji će im donijeti kutija iznenađenja. Naime, na radnim jedinicama ispred svakog kandidata naći će se kutija ispod koje se nalazi nož.

Vezani članci Tomislav Marković - 6 Tomislav se oglasio i usput otkrio kada će osvojiti titulu MasterChefa: "I mene si rasplakao" Tomislav Marković - 4 Tomislavu je drago što ga prepoznaju na ulici, no priznaje što mu se nije svidjelo u MasterChefu: "Ponekad to ispadne malo grubo"

''Kad sam ga dotaknuo, shvatio sam da nije za meso'', komentirao je Tihomir.

Iznenađenje će biti utoliko veće što će se osim ovih kutija, pokraj žirija naći još jedna velika crna kutija, a nož im je trebao za ono što se nalazilo ispod misteriozne goleme kutije.

''Diže se ta kutija, ispod nje je magla. Spektakl'', kazao je Tihomir.

A spektakl se krije pod imenom hama - bijelom jadranskom ribom, a kandidati će morati osmisliti sami njezinu pripremu.

Žiriju će se najbolje svidjeti Goranino jelo, kojoj će se kasnije pri odabiru ostalih namirnica prikrasti pogreška i to u trenutku kada će zaboraviti glavnu tripice, koje su glavna namirnica.

''Bila sam zbunjena zašto je nisam uzela. Mislila sam da je ta namirnica sigurna, da je ne moram uzeti u dućanu. Ja ću kuhati bez tripica tako da sam sigurna da idem u eliminacijski krug. Što sada? A možda i ne idem. Možda sve ostalo bude dobro'', osvrnula se na svoju pogrešku.

Kako će ostali natjecatelji doživjeti Goranin izbor glavne namirnice koja ima jako malo ljubitelja, te kako će se ona provesti u sljedećem zadatku bez glavne namirnice, doznajte već večeras.

Damir, Melkior i Stjepan hrabro odgovorili na škakljiva pitanja, ovako opuštene još ih nismo vidjeli!: "Vidiš kako je on dobio normalno pitanje!" Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin - 2 Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin - 4 Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin - 3 +21 Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin - 1

Uvjeti u kojima je živjela jako su tužni: Na vidjelo izašli mučni detalji o smrti nikad prežaljene glumice Brittany Murphy i Simon Monjack Brittany Murphy Brittany Murphy i Simon Monjack +23 Brittany Murphy i Simon Monjack - 3

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju