Netko ide kući!

U MasterChef kuhinji nikad napetije, a stiže i posebna gošća: "Napetost se može rezati onim najmanjim škaricama"

Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef +0 Petnaesta emisija showa MasterChef Galerija

U MasterChef kuhinji prilagođenoj novom eliminacijskom izazovu pred žiri će izaći plavi tim koji je izgubio u nadmetanju s crvenim timom.

U bijelim pregačama bit će Ana koja je dobila imunitet i Frano koji ga je izborio filetiranjem ribe. Ostali članovi plavog tima na sebi će imati crne pregače što znači da se bore za imunitet pomoću kojeg se u sljedećem izazovu neće morati natjecati za ostanak u vili.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

Marko kojem prijeti izlazak iz showa i koji se sukobio s Anom, kaže da već ima svoju taktiku, a osvrnuo se i na nepravednost odabira kandidata za eliminacijski izazov.

''Imam taktiku da se fizički ne iscrpim previše jer sam možda na 70 posto svoje kondicije, ali nakon svega što se dogodilo želim tu eliminaciju'', izjavio je Marko i dodao kako bi u eliminacije trebao ići voditelj tima i zamjenik. Kaže i da nije mislio da će se eliminacije odvijati na temelju zadatka, a ne osobnih preferenci i slaganja.

Stoga u zraku MasterChef kuhinje vlada napeta atmosfera, što su primijetili i drugi kandidati.

''Napetost se može rezati onim najmanjim škaricama kolika je'', primijetila je Marija, koja je kao članica pobjedničkog crvenog tima ovaj sraz gledala s galerije.

Kandidate će posjetiti i jedna posebna gošća, vlasnica zalogajnice Ivana Bekavac koja će onima u eliminacijskom izazovu zadati nimalo lagan zadatak - rekreiranja njezinog jela sa srdelama koje smatra kraljicama mora.

Žiri neće gledati kako natjecatelji spravljaju jelo, te neće znati čije je jelo na kojem tanjuru.

Nažalost, jedan od kandidata neće uspjeti zadovoljiti postavljene uvijete zadataka i morat će napustiti vilu i MasterChef kuhinju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) +5 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Stručnjaci pojasnili što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, koji su ovih dana sve šokirali svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene