Borba za ostanak

Franin imunitet sve je pomalo uznemirio, no malo su se ipak uspjeli opustiti uz rođendansku tortu

Dvadeseta emisija showa MasterChef Dvadeseta emisija showa MasterChef Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dvadeseta emisija showa MasterChef Dvadeseta emisija showa MasterChef Dvadeseta emisija showa MasterChef +0 Dvadeseta emisija showa MasterChef Galerija

Kandidati showa "MasterChef" osjećaju nemir zbog Franina imuniteta i nije im svejedno zbog novih eliminacija.

Na dan pun iščekivanja u kojem će se pojedini kandidati showa "MasterChef" morati dokazati u stres testu, malo opuštanja donio je Klavdijin rođendan. Željka i Roko pripremili su joj tortu te su obilježili njezin rođendan s nadom da će pobijediti u nadolazećim eliminacijama.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

''Osjećam se slavljenički, u kući su mi pripremili iznenađenje. Ako bijem kulinarske bitke, bijem i onu unutar sebe koja me jača i na toj sam bitci najzahvalnija. Mislim da mogu i da moram pokazati još. Očekujem sretan kraj'', istaknula je Klavdija.

No unatoč slavlju, među kandidate je ušla i doza uznemirenosti i to zbog Franinog imuniteta.

''Žao mi je što Frano ima imunitet. Sigurna sam da ga nema da bi ga svi nominirali'', uvjerena je Zvijezdana.

Frano je čuo sve njihove kritike, ali nije pokazao volju da im se prilagodi.

''Svjestan sam da nisam socijalno taktičan. Prema socijalnim odnosima jednostavno možda nisam samokritičan, ali ne gajim toliku potrebu da se prilagodim. To ne mogu'', rekao je Frano.

Marija je bila veoma ljuta na Franu i grubo ga je kritizirala pred svima, čak i na iznenađenje nekih kandidata. Što je sve Marija rekla o Frani, koga će kandidati plavog tima nominirati za eliminacijski krug i tko će biti odabran da se uz Mariju bori za ostanak u Masterchefu pogledajte večeras.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene