Novi dan, nova iznenađenja za MasterChef kandidate. Ovoga puta ispred svakoga od njih neće se naći jedna nego čak tri kutije iznenađenja. Svaka od njih osim iznenađenja namirnica koje kriju, donosi natjecateljima i neka ograničenja.

Galerija Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 8 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 7 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 1 +0 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 10

Nakon turbulentnih odnosa među kandidatima prije sljedećeg izazova dobili su veoma koristan savjet žirija.

Vezani članci Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 9 Nakon duela neki ne očekuju loše komentare žirija, vjeruju da su sve dobro organizirali, ali hoće li zaraditi imunitet? Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 1 Neočekivani gosti će kandidate probuditi usred noći i dati im jasan zadatak: ''Što ste mislili spavati?"

''Nadam se da ste svojim ulaskom u MasterChef kuhinju ostavili svoje nesuglasice iza vas'', rekao im je Damir osvrnuvši se na zbivanja i svađe među kandidatima.

U kutiji iznenađenja nalaze se namirnice koje su im na raspolaganju za kuhanje te imaju pravo i na osnovne namirnice koje se nalaze ispod njihovih radnih jedinica.

''Uzbuđen sam i sviđa mi se to što vidim. Bit će danas igre'', rekao je Tihomir.

No, iznenađenja je još. Na kutiji koja se nalazi ispod prve, uz nabrojene namirnice piše i '’10 minuta manje''. To znači da ako žele podignuti tu drugu kutiju i imati mogućnost kuhanja s onim što se nađe ispod nje, imaju deset minuta manje za kuhanje - umjesto 55 imat će 45 minuta. Žiri neće kušati sva jela, nego samo ona koja im ''zapnu za oko''.

Rizik otvaranja druge kutije preuzeli su svi. A je li druga kutija koja je sadržavala kozice, timijan dimljenu paprika i limun bila zadovoljavajuća, pogledajte već večeras u novoj emisiji MasterChef.

Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković +36 Sandra Perković

Princ William progovorio o bratu Harryju na način koji nitko nije očekivao, imao je i dobar povod tome Princ Harry i princ William Princ William Princ William - 5 +26 Princ Harry i princ William - 8

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju