Turbulentni odnosi

Žiri kandidatima nakon svađa uputio korisne savjete, a priredili su im i nekoliko zanimljivih iznenađenja

Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 8 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 8 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 8 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 7 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 1 +0 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 10 Galerija

Novi dan, nova iznenađenja za MasterChef kandidate. Ovoga puta ispred svakoga od njih neće se naći jedna nego čak tri kutije iznenađenja. Svaka od njih osim iznenađenja namirnica koje kriju, donosi natjecateljima i neka ograničenja.

Nakon turbulentnih odnosa među kandidatima prije sljedećeg izazova dobili su veoma koristan savjet žirija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Robert Predrag Žmire - 4 životna prekretnica! Što danas radi kandidat Robert Predrag Žmire koji se natjecao za titulu Masterchefa davne 2011. godine? Poslije showa karijera je krenula prema gore!

''Nadam se da ste svojim ulaskom u MasterChef kuhinju ostavili svoje nesuglasice iza vas'', rekao im je Damir osvrnuvši se na zbivanja i svađe među kandidatima.

U kutiji iznenađenja nalaze se namirnice koje su im na raspolaganju za kuhanje te imaju pravo i na osnovne namirnice koje se nalaze ispod njihovih radnih jedinica.

''Uzbuđen sam i sviđa mi se to što vidim. Bit će danas igre'', rekao je Tihomir.

No, iznenađenja je još. Na kutiji koja se nalazi ispod prve, uz nabrojene namirnice piše i '’10 minuta manje''. To znači da ako žele podignuti tu drugu kutiju i imati mogućnost kuhanja s onim što se nađe ispod nje, imaju deset minuta manje za kuhanje - umjesto 55 imat će 45 minuta. Žiri neće kušati sva jela, nego samo ona koja im ''zapnu za oko''.

Rizik otvaranja druge kutije preuzeli su svi. A je li druga kutija koja je sadržavala kozice, timijan dimljenu paprika i limun bila zadovoljavajuća, pogledajte već večeras u novoj emisiji MasterChef.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene