Tko će slaviti?

U MasterChef vili priprema se prvi ozbiljni tulum, ali dio ekipe će se naći i u novim ozbiljnim borbama

MasterChef četrnaesta emisija - 3 MasterChef četrnaesta emisija - 3 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef četrnaesta emisija - 3 MasterChef četrnaesta emisija - 5 MasterChef četrnaesta emisija - 4 +0 MasterChef četrnaesta emisija - 11 Galerija

Natjecanje između crvenog i plavog tima ponovno je neke dovelo do eliminacijskog izazova, a druge ne samo spasilo nego im omogućilo i da kao grupa osmisle i pripreme tulum kojim će proslaviti svoju pobjedu.

U novoj emisiji MasterChefa žiri će s oba tima razgovarati o jelima koje su radili u međusobnom nadmetanju, procesima koje su prošli kako bi jela dovršili te što su pri tome mogli raditi bolje, a što im je pošlo za rukom.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

Ema će priznati kako nije imala puno povjerenja u Franu, ali da ju je njegovo umijeće čišćenje kokota pozitivno iznenadilo. No, razočarao ju je Filip koji se nije najbolje snašao u čišćenju ribe.

Gledatelji će saznati i pobjednika prošlog izazova i koliko je tko dobio bodova.

Tim koji osvoji najmanje bodova ostaje u MasterChef kuhinji gdje će se morati nositi s novim kulinarskim zadacima koji će presuditi tko ostaje u show, a za koga je igra gotova. Jedan od zadataka bit će i fletiranje ribe. Kandidati će pri tome imati prilike naučiti dvije tehnike filetiranja od Stjepana, a i sami će morati na što kvalitetniji način filetirati što više ribe.

Dok će se gubitnički tim morati boriti u eliminacijskim izazovima, pobjednici će svoj trijumf i slobodno vrijeme provesti planirajući tulum u vili.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene