Top sedam kulinarskih kandidata koji su preostali u "MasterChef" kuhinji, dočekat će veliko iznenađenje. Kada podignu kutije koje se nalaze na njihovim radnim jedinicama u sklopu zadatka tajanstvena kutija, ispod njih, na čuđenje natjecatelja - neće biti ničega. Osim ispod Goranine kutije koja slavi rođendan, pa joj je žiri pripremio šareni poklon koji ju je veoma razveselio.

Galerija Četrdeset i prva emisija showa MasterChef - 2 Četrdeset i prva emisija showa MasterChef - 4 Četrdeset i prva emisija showa MasterChef - 3 +0 Četrdeset i prva emisija showa MasterChef - 1

Nakon kratkog veselja zbog njezinog poklona, kandidati će doznati zašto se ispod njihovih kutija nije nalazilo ništa.

Vezani članci Finale showa MasterChef - 2 Ivan Temšić odnio pobjedu u showu MasterChef i osvojio 200 tisuća kuna: ''Ovo najviše posvećujem mami'' Damir Tomljanović i Melkior Bašić Melkior i Damir osvanuli u izdanjima u kakvima ih još nismo vidjeli, dobro su nasamarili jedan drugoga!

''Malo je drugačija kutija iznenađenja. Dragi naši kandidati, top sedam MasterChef kuhara, danas vi nećete kuhati'', priopćit će im Damir te nastavio: ''Danas ćete gledati kuhanje s galerije.'' A to će učiniti stoga što će ovoga puta kuhati njihovi bivši kolege koji će se boriti za ponovni ulazak u MasterChef kuhinju, a samim time za pobjedu.

U kuhinju su došli kandidati koji su do sada ispali, a koji su mogli, htjeli i izrazili želju za ponovi povratak. Za kuharske jedinice tako će ponovno stati: Karmen Jurčić, Maja Mandić, Marija Gregurić, Tomislav Marković, Tihomir Bježančević, Igor Ivanović, Marko Krznarić i Vanja Agić.

''Vratila su mi se sva sjećanja, svi osjećaji koje sam imao dok sam bio unutra. Doduše nisam bio toliko dugo, ali sjetio sam se svega i onda sam pogledao u galeriju i vidio sve njih. Osjećala se pozitivna energija'', ispričao je Igor. ''Da se mogu vratiti neke bih stvari napravio drugačije. Na primjer, promijenio bih cijelu strategiju'', dodao je ovaj kandidat.

''Kad sam bila vani svi su mi nedostajali. Prvih nekoliko dana razmišljala sam što se događa, što rade, što novo uče. S vremenom je postalo lakše, ali sada kad sam ih opet vidjela, osjećaju su eksplodirali'', rekla je Maja. ''Bit ću puno opušteniji i sigurniji u sebe da mogu dati sve od sebe, a onda ćemo vidjeti što će se biti'', istaknuo je Marko.

U večerašnjoj emisiji dvoje od kandidata povratnima svojim će jelom sa zadanim namirnicama osvojiti bijele pregače i time zaslužiti povratak u najpoznatiju tv kuhinju.

Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča" Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 +30 Oleg Tatarynov - 15

Opa! Pogled na Majinu golišavu haljinu s leđa: "Trebali bi dizajnirati i za našeg predstavnika Eurovizije!'' Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +24 Maja Šuput - 4

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju