Opa!

Ponovno suze i stres u kuhinji, a neki će biti i drugačije odjeveni: ''Vidimo da su djevojke u zanimljivoj odjeći''

Četrdeset i peta emisija showa MasterChef - 5 Četrdeset i peta emisija showa MasterChef - 5 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Četrdeset i peta emisija showa MasterChef - 4 Četrdeset i peta emisija showa MasterChef - 3 +0 Četrdeset i peta emisija showa MasterChef - 5 Galerija

Pred kandidatima MasterChefa novi je stres i moraju donijeti odluku koga će nominirati za eliminacijski izazov, a potom i spremiti repliku jela kojim će zadovoljiti i žiri i gostujućeg kuhara.

''Nije mi odluka bila lagana'', priznala je Ana kroz suze dok je pisala ime osobe koju će nominirati za eliminacijski izazov.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin ''brate...'' Damir Tomljanović objavio fotografiju chefa Vukija i tek rođene kćeri, a onda mu je uputio i originalnu čestitku!

Roko pak smatra kako nije pravedno da se nominira one koji su cijelo vrijeme u MasterChefu, dok su povratnici lišeni tog stresa. Pobjednički, crveni tim, sve će promatrati s galerije, no sve su odlučili pratiti obučeni kao za neku posebnu prigodu

''Ne možemo ovo obući kad kuhamo, ali danas smo im podrška. Mene bi ovo nasmijavalo i sigurno bih bolje kuhala nego da su svi tužni'', objasnila je Željka odabir odjeće za praćenje eliminacijskog izazova.

''Vidimo da su danas djevojke u zanimljivoj odjeći'', primijetio je Damir, a Stjepan im je porućio da su se obukli kao da idu na slavlje.

Budući da je Tihomir dobio imunitet od Eme, voditeljice plavog, gubitničkog tima u prošlom gastroduelu, on neće morati u eliminacijski izazov, ali nekoga od kolega morat će nominirati.
''Imam tu neku sigurnost i trebao bih se osjećati ugodno, ali osjećaj nimalo nije ugodan'', priznao je Tihomir, a imunitet ima i Zvijezdana koja ga je stekla u prošlom izazovu.

Najviše nominacijskih glasova pripast će Emi, a s obzirom na to da je rezultat nominacija izjednačen između Roka i Ane koji su dobili po jedan glas, Ema koja je dobila tri glasa, ali je bila i vođa tima, morat će odlučiti tko od njih dvoje ide s njom u stres test. '

'Ostajem pri svojoj odluci, Ana i ja idemo u stres test'', rekla je Ema koja je za izazov nominirala Anu te dodala kako smatra da će borba biti tijesna.

''Ovo je moja borba, moram se potruditi da to skuham najbolje moguće i ako bude dovoljno dobro znam što je nagrada'', rekla je Ana dodavši kako će ovoga puta u eliminacijama kuhati žustrije.

Jelo koje će morati replicirati bit će jelo svestranog ugostitelja Marina Medaka – Yakitori ražnjići koji se peku na japanskom ulju na roštilju.

Koliko će dobro odraditi zadatak ove dvije kandidatkinje doznajte u večerašnjoj emisiji MasterChefa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene