Albinina najveća konkurencija na Dori postala je top-tema na Twitteru nakon što je Hrvatska ispala u polufinalu Eurosonga.

Galerija


Hrvatska u utorak nije prošla u finale Eurosonga, a nakon što su društvene mreže zbog toga preplavili bijesni komentari Albininih obožavatelja, došlo je i vrijeme za šalu.

Vezani članci Albina Fanovi uvjereni u jedno kad je Albina u pitanju: Mislite li da bi bolje prošla u drugom polufinalu? Albina Grčić Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama!

Twitter su sada preplavile fore na račun Nine Kraljić, koja se nije baš najbolje nosila s porazom na ovogodišnjoj Dori. Osim Hrvata, tvitove o njoj objavljuju i stranci, koji su očigledno dobro upućeni u cijelu situaciju, a svi pišu isto.

"Nina Kraljić sigurno je najsretnija osoba na svijetu."

"Nina Kraljić kada je vidjela da Albina Nije prošla u finale."

"Nina Kraljić gleda Albinu i sada umire od smijeha."

"Nina Kraljić hakira rezultate kako se Albina ne bi kvalificirala."

U nastavku smo izdvojili još nekoliko duhovitih tvitova u kojima se spominje Nina Kraljić. 

 

 

 

Zanimljivo je i da je Nina za vrijeme Eurosonga na svojem Instagramu objavila snimku sa svoje probe, zbog čega su mnogi zaključili i da je bojkotirala gledanje Eurosonga.

Pa kakva je to žena! Svi se čude izboru muškarca zbog kojeg je ostavila bivšeg, ali ona ponosno korača uz njega!

Često je izazivao zgražanja svojim ponašanjem i ispadima, no može se pohvaliti jednom od najljepših ljubavnih priča bez ijedne afere