"Sam u kući"

Maleni Louis hit je na društvenim mrežama, evo što kažu zašto zapravo nije došao na kraljičin ispraćaj!

Princ Louis Princ Louis Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis, Princeza Charlotte Louis, Charlotte i Kate Middleton Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George Kate Middleton, Louis i Charlotte Princ Louis - 4 Louis, Charlotte i George Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Princ Louis Princ Louis i Kate Middleton +19 Princ Louis i kraljevska obitelj - 7 Galerija

Princ Louis postao je glavna tema korisnika društvenih mreža nakon što se jedini od članova kraljevske obitelji nije pojavio na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete.

Praunuk kraljice Elizabete, 4-godišnji princ Louis ukrao je srca nacije praveći face i brbljajući bez pardona na proslavi platinastog jubileja Njezinog Veličanstva ovog ljeta, pa su mnogi bili razočarani kada su saznali da najmlađi princ neće prisustvovati njezinu posljednjem ispraćaju.

Pogledaj i ovo Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Dobro se snašli! Maleni prinčevi George i Louis sa sestrom Charlotte ukrali show na prabakinoj proslavi, pogledajte kako se zabavljala slatka ekipa!

No sada su korisnici Twittera iskoristili to za šalu i napravili su memove o Louisu koji je bio "sam kod kuće" na temu kultnog filma, a mnogi su se našalili i da je pravi razlog što se maleni Louis nije pojavio bila velika vjerojatnost da će izazvati kaos.

Jedan meme prikazuje njegov lik postavljen na poster filma "Sam u kući" iz 1990. godine umjesto lika Macaulaya Culkina, dok su drugi podijelili meme Culkinovog lika Kevina koji trči po kući nakon što su ga roditelji slučajno zaboravili dovesti na odmor pod naslovom: "I sada idemo uživo s princem Louisom u Buckinghamsku palaču".

Neki su zamišljali Louisa kako ostavlja tragove uništavanja u palači, uspoređujući ga s likom gospodina Blobbyja u emisiji "This Morning"  u kojoj je namjerno bacao predmete s polica.

Sve memove pogledajte OVDJE.

Njegova majka princeza od Walesa ranije je otkrila kako se Louis nosi sa smrću njihove prabake kraljice. U razgovoru s guvernerom Australije uoči kraljičinog sprovoda, Kate je objasnila da njezin četverogodišnjak postavlja pitanja i bori se da razumije što se događa.

Louis sada između ostalog zanima hoće li obiteljski ljetni posjet dvorcu Balmoral biti i dalje biti onakvi kakve ih pamti.

Daily Mail doznaje da su princ i princeza od Walesa dugo razmišljali hoće li im se dvoje najstarije djece, 9-godišnji princ George i 7-godišnja princeza Charlotte pridružiti, a pošto su u ožujku prošle godine prisustvovali komemoraciji pradjeda, odlučili su da se mogu nositi s ozbiljnošću te prigode.

"Kao roditelji, naravno, dugo su razmišljali trebaju li njihova djeca biti s njima. Naravno da je maleni Louis premlad, ali misle da su George i Charlotte tome dorasli", otkrio je izvor njima blizak.

Očekivano, Charlotte i George na sprovodu su bili pod povećalom javnosti, a kamere su zabilježile i jedan zanimljiv trenutak među njima. Naime, dok je kraljičin lijes prolazio pored njih na ruti do dvorca Windsor, malena princeza snimljena je kako starijem bratu objašnjava kraljevski protokol.

"Moraš se nakloniti", govori mu na snimci koja je postala viralna.

Princeza Charlotte već od ranije slovi kao mala šefica u obitelji jer je dosad više puta snimljena dok je objašnjavala braći kako da se ponašaju, a tijekom svečanosti povodom platinastog jubileja pomagala je mami smirivati nestašnog Louisa.

Charlotte je, inače, treća u redu za britansko prijestolje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene