Sve zvuči nestvarno

Njezina smrt i dalje je veliki misterij: I 20 godina kasnije bizarni podaci o njezinu životu zanimaju javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lolo Ferrari bila je simbol estetskih operacija i bizarnog života.

Svi oni koji su Lolo Ferrari vidjeli barem jednom u životu, makar na fotografijama, sigurno ju nisu zaboravili, i to zahvaljujući osebujnoj pojavi i oblinama kakve se danas rijetko viđaju.

Lolo se aktivno bavila manekenstvom, a iza nje je bila i karijera glumice filmova za odrasle i zvijezde televizijskih showova, no njezina smrt koja se dogodila 2000. godine ostala je obavijena misterioznošću, dok je krivnja bila usmjerena na njezinog supruga.

Lolo, čije je pravo ime bilo Eve Valois bila je na čak 22 operacije povećanja grudi, a bez problema je mogla zatražiti mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda u dobi od 33 godine kao žena s najvećim grudima na svijetu.

U svojim ranim dvadesetima Lola je upoznala Erica Vignea i vjenčala se s njim, a on je zapravo postao pokretač njezine transformacije. U razdoblju od pet godina imala je iza sebe seriju operativnih zahvata koji su joj zauvijek promijenili lice i figuru, a bizaran podatak je taj da joj implantate dizajnirao inženjer koji je inače radio na Boeinzima 747.

U izjavama za medije Lolo je tvrdila da su njezine grudi simbol majčinstva i dječje nevinosti. Ipak, njezin očito turbulentni život prekinut je iznenada 5. ožujka 2000. godine, a kao u uzrok smrti sumnjalo se u predoziranje drogom, ali pitanje koje je ostalo u zraku bilo je ono je li riječ o samoubojstvu ili ubojstvu.

Njezina majka Catherine Valous javno je iznijela sumnje da je Lolin suprug imao prste u njezinoj smrti, a on je tu pretpostavku od prvog trenutka negirao. Lolo je navodno bolovala od depresije u svojim zrelijim godinama, nakon što se umorila od svega što je bila ponudila javnosti. Počela je živjeti u strahu od bijesnih obožavatelja koji su joj jednom prilikom pokušali probiti grudi, a također se počela bojati avionskih letova jer je bila uvjerena da bi joj grudi u zraku mogle eksplodirati.

Do same smrti bila je umiješana u prostituciju i pornografiju, a svodnik joj je ni više ni manje bio suprug Eric, koji je kasnije bio proglašen krivim za svodništvo.

Nakon što je pronađena mrtva u svom domu u Grasseu na francuskoj rivijeri, prvom je obdukcijom zaključeno da je preminula od prekomjerne doze antidepresiva i sredstva za smirenje, pri čemu je njezina smrt proglašena samoubojstvom. Njezini roditelji u to nisu željeli povjerovati, pa su dvije godine nakon toga inzistirali na izvršenju ponovne obdukcije, koja je pokazala da je Lolo preminula od takozvanog mehanički izazvanog gušenja.

Eric je tada bio uhićen pod sumnjom da je uzrokovao njezinu smrt, zbog čega je u zatvoru proveo 13 mjeseci. Nakon što je u nekoliko navrata izjavljivao da je nevin, napravljena je još medicinska analiza te ga je sud oslobodio svih optužbi, a na slobodu je pušten 2007. godine.

I dvadeset godina nakon smrti Lolo Ferrari stvarni uzrok ostaje misterij i čini se da nikada neće biti otkriven.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) +0 Celine Dion (Foto: AFP) Celebrity Znate li tko je? Djevojčica s nepravilno odrezanim šiškama odrasla je legendarnu pjevačku divu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene