Zanosna Ukrajinka

Slatkica iz nastavka "Plave lagune" i zavodnica iz "Petog elementa" danas ima 44 godine, evo kako izgleda

Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) +0 Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Galerija

Zanosna Ukrajinka Milla Jovovich proslavila se zahvaljujući svojoj neobičnoj ljepoti. Danas ima 44 godine, no i dalje sjaji istim sjajem.

Ljepotica kristalno plavih očiju i nježnog izraza lica, proslavljena glumica i manekenka Milla Jovovich napunila je 44 godine no i dalje zrači istom ljepotom kao i kada je tek bila na početku svoje karijere. 

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nikad mršavija... Zli jezici i poslovni neuspjesi natjerali su je da se povuče iz javnosti, a danas šokira izgledom

Ova Ukrajinka svoj je zvjezdani uspon započela kada se još kao tinejdžerica pojavila u nastavku proslavljenog filma "Plava laguna". Te davne 1991. Milla je imala tek 16 godina, a već se skidala gola i snimala romantične scene u "Povratku u plavu lagunu". Njezina su ljepota i šarm odmah oduševili publiku, a do pohvala kritike trebala je pričekati par godina. 

Naime, Millinu su karijeru obilježila dva projekta - "Peti element" i horor serijal "Resident Evil". Od tada je njezina karijera stalno imala uzlaznu putanju, no danas je ljepotica više posvećena svojoj rastućoj obitelji no novim filmskim i modnim projektima. 

Zanimljivo je kako je Milla rođena u Kijevu u obitelji srpskog liječnika Bogdana Jovovića i ruske kazališne glumice Galine Loginove. Obitelj je 1981. pobjegla iz tadašnjeg Sovjetskog Saveza. Prvo su se nastanili u Londonu, a onda u SAD. Na kraju su dom izgradili u Los Angelesu, no obiteljska sreća nije predugo potrajala, jer su se Millini roditelji ubrzo razveli. 

Glumica je priznala da je raspad obitelji ostavio velike posljedice po nju te da do danas najviše strepi nad mogućnošću da se njoj dogodi isto. 

U manekenkske je vodile krenula vrlo rano, s nježnih 11 godina kada ju je zamijetio fotograf Richard Avedon. Tako je sa 12 godina dobila svojhu prvu naslovnicu u talijanskom časopisu "Lei", a do danas je krasila brojne naslovnice svih najuglednijih magazina svijeta. 

2004. je prema Forbesu bila na listi najbogatijih supermodela na svijetu, no s vremenom, Milla je izabrala glumu kao primarni posao iako je do ''Petog elemnta'' već snimila brojne uspješne kampanje za kozmetičke kuće kao što su Revlon, L'oreal, Dior, ali i modne marke među kojima su Versace, Donna Karan i brojne druge.

Što se tiče privatnog života, Milla je trenutačno u braku s Paulom Andersonom. Par se upoznao još 2002. godine, a zajedno imaju kćeri Ever Gabo i Dashiel Edan, a očekuju i svoje treće dijete. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY 10 YEAR ANNIVERSARY TO MY AMAZING HUSBAND!!! Looking at who we are today compared to the kids we were when we first met... it’s so crazy to see how far we’ve come together! What a joy it’s been living life with you for so many years! What a whirlwind, what a journey, what a truly incredible and epic experience it’s been! When I look at the picture of us when we first met, I can’t believe it’s possible that I found such a special man all those years ago, one that has loved me non stop, through thick and thin, that has loved being in a relationship with me for so many years, that has adored and completely embraced the experience of having children and been by our side every minute of every day. I can’t begin to express how lucky we are to have such an amazing papa in our lives. Your love and support, your friendship, your passion, your talent and brain, you’re just unreal! And you’re so handsome on top of everything.😘 You are truly the best man I could ever have dreamed of and I know it every single day. I love you beyond words husband.💋

Objavu dijeli Milla Jovovich (@millajovovich)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić proslavio 38. rođendan u najdražem društvu: " Imam sve što moj svijet čini savršenim"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene