Nagle promjene!

Atraktivna Srpkinja iznenadila drastičnom promjenom imidža, odlučila se na jednu od najpopularnijih frizura!

Milica Pavlović Milica Pavlović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 6 +20 Milica Pavlović - 7 Galerija

Milica Pavlović odlučila se na drastičnu promjenu i skratila svoju dugu plavu kosu, a nove fotke ugodno su iznenadile njezine pratitelje.

Regionalna pjevačica Milica Pavlović na svom Instagram profilu pohvalila se novom naglom promjenom na koju se odlučila. 

Pogledaj i ovo Milica Pavlović - 1 "Boginja u novom sjaju" Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Riječ je o njezinoj dugoj plavoj kosi koju je odlučila skratiti i to drastično. Naime, objavila je niz fotki u žutom dvodijelnom badiću s novom frizurom i tako impresionirala svoje pratitelje.

Pozirala je pri ulasku u bazen i tako novu frizuru pokazala u mokrom izdanju, a osim toga pokazala je i svoju manekensku figuru na kojoj joj mnoge zavide. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Njezini pratitelji odmah su reagirali na njezinu drastičnu promjenu:

"Bože", "Lijepa si Milice", "Super ti stoji", "Šećeru", "Goriš", "Zgodna si skroz".

Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak "seksi señorita" po svojoj pjesmi, a njezini su nastupi često rasprodani. Popularna je i na Instagramu gdje je prati gotovo 850 tisuća ljudi.

Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim seksi stilom odijevanja i vrućim glazbenim spotovima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene