Mick Jagger ljubio je modnu dizajnericu L'Wren Scott sve do njezine tragične smrti 2014. godine, a sada je pokrenuo divnu akciju u njezino ime.

Galerija


Modna dizajnerica L'Wren Scott bila je dugogodišnja djevojka legendarnog pjevača Micka Jaggera sve do svoje tragične smrti 2014. godine. Jagger je sada odlučio nastaviti s njezinim nasljeđem te je pokrenuo prodaju kolekcije njezinih haljina. Novcem koji prikupi od prodaje financirat će školarinu koja će se davati u ime preminule dizajnerice.

Vezani članci Slika nije dostupna Sestra otvorila dušu: 'Imala je sve, no rekla je da mi zavidi!' Slika nije dostupna Tko je bila tragično preminula L'Wren Scott?

Scott i Jagger vezu su započeli 2001. godine, no dvije godine uspješno su uživali bez pažnje medija. Tek kada su se 2003. zajedno pojavili na proslavi Jaggerova 60. rođendana postalo je jasno da je njihova veza ozbiljna. Plesali su čitavu noć, a nisu se obazirali na znatiželjne poglede. L'Wren je bila više od 10 cm viša od Micka, a par se često šalio na taj račun. Jagger joj je čak jednom prilikom zahvalio što ne nosi cipele s visokim potpeticama otkako je postala njegova djevojka.

Mick Jagger pucao je od ponosa na svaki uspjeh u njezinoj karijeri, a ona je njega pratila na koncertima The Rolling Stonesa kada god je za to imala priliku.

L'Wren se posljednjih godina života borila s depresijom, koja joj je na kraju i presudila. Tijelo Jaggerove djevojke pronašla je njezina asistentica u stanu na Manhattanu 17. ožujka 2014. godine. Imala je 49 godina. "Pokušavam si objasniti zbog čega si je moja najbolja prijateljica i ljubavnica oduzela život na tako tragičan način. Proveli smo predivne godine zajedno i ostvarili sjajan život. Nikada je neću zaboraviti", Jaggerove su riječi nakon njezine smrti.

Slavni roker česti ističe kako je nikada neće zaboraviti, što je dokazao i svojim posljednjim potezom.

Vlatka Pokos objavila svoje dosad neviđene fotke u bikiniju: ''Nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz fotošopa''

Meghan Markle u javnosti ne koristi svoje pravo ime, mnogi su se iznenadili kada su čuli kako se zaista zove