Što kažete na ovo?

Evo kakav uspjeh predviđaju kladionice našoj Miji Dimišić, zasad nam se baš i ne piše dobro!

Mia Dimšić Mia Dimšić DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić The Frajle i Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) +0 Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Galerija

Mia Dimšić i njezina pjesma "Guilty Pleasure" nalaze se na 31. mjestu specijaliziranih kladionica za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu.

Prema podacima stranice Eurovisionworld naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Mia Dimšić trenutačno nema velike izglede za pobjedu, a na specijaliziranim kladionicama favorit je Ukrajina.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić Snimila ga je u Osijeku Pogledajte spot za pjesmu s kojom će nas Mia Dimšić predstavljati na Eurosongu, svi komentiraju istu stvar!

Na Eurosongu koji će u svibnju biti održan Torinu nastupit će 40 zemalja, a na prvom mjestu zasad se nalazi Kalush Orchestra s pjesmom "Stefania", dok je Mia sa svojom pjesmom "Guilty Pleasure" tek na 31. mjestu, a prema tim prognozama neće se naći ni u velikom finalu.

Na drugom mjestu su predstavnici Italije Mahmood i Blanco, a na trećem mjestu je Švedska koja još nije ni izabrala tko će ju predstavljati. Zanimljivo je da i Srbija bolje kotira od Hrvatske untoč tome što također još ne zna tko će ih predstavljati.

29-godišnja Mia prvi je put nastupila na Dori, a pjesma koju je otpjevala dobila je najviše glasova publike i žirija. Pobjedom je izazvala burne reakcije jer su mnogi njezinu pjesmu uspoređivali s "Willow" Taylor Swift, no Miju to nije pokolebalo. 

"Nisam se dugo osjećala kad sam se osjećala u vezi ove pjesme, ne samo kad smo je uradili nego i kad smo obradili produkciju u studiju. Nakon studija se sjećam da nisam mogla zaspati taj dan do tri ujutro jer sam toliko bila uzbuđena. A onda kad je došla koreografija jednostavno se sve potrefilo, i ekipa, i ljudi, tako da sam ja znala da bez obzira na plasman da ja iza ovoga stojim", otkrila je Mia u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Celebrity Shrvana Camilla rasplakala se pred kamerama, suze nije mogla zaustaviti, a emocije nije skrivao ni princ Charles

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene