Metallica je na Twitteru objavila u petak kako im je "iskreno žao", zbog odgode turneje.

Galerija


Fanovi Metallice u Australiji i Novom Zelandu morat će još malo pričekati nastup tog heavy metal benda, nakon što su članovi benda objavili da odgađaju turneju zato što se frontmen James Hetfield prijavio na program odvikavanja.

Vezani članci Kockanje, ilustracija - 2 Zastrašujuća ispovijest: "Lani u 11. mjesecu dotaknuo sam dno, s 90 kilograma pao sam na 68..." Scott Disick Viđen u rehabilitacijskom centru, ali sad je bijesan i odbija priznati da je tamo završio zbog droge

Metallica je na Twitteru objavila u petak kako im je "iskreno žao", zbog odgode turneje.

"Kao što većina vas vjerojatno zna, naš brat James godinama se bori ovisnošću. Sada je, nažalost, morao ponovno pristupiti programu odvikavanja kako bi radio na svom ponovnom oporavku", napisale su njegove kolege iz benda Lars Ulrich, Kirk Hammet i Robert Trujillo.

Prema mrežnoj stranici benda, osam koncerata je trebalo biti održano između 17. listopada i 2. studenog: šest u Australiji i dva na Novom Zelandu.

Metallica je rekla da će fanovi, koji su kupili ulaznice moći dobiti puni povrat novca te da se bend planira vratiti u Australiju i Novi Zeland "odmah kada zdravlje i raspored dopuste".

Svi članovi benda su u pedesetima.

Njihov peti album "Metallica" iz 1991. prodan je u 30 milijuna primjeraka.(Hina) 

Maja Šuput usred koncerta u nevjerici gledala što radi muškarac u prvom redu