procurili škakljivi detalji

Zna se što je uništilo naizgled skladan brak milijardera Gatesa? Bijesna Melinda zbog toga je pobjegla na skrovito mjesto za slavne i bogate

Bill Gates (Foto: AFP) Bill Gates (Foto: AFP) AFP 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Gates (Foto: AFP) Bill Gates (Foto: Getty Images) +0 Bill Gates (Foto: Getty Images) Galerija

Melinda Gates nije mogla vjerovati da je njezin muž Bill Gates prijateljevao sa osuđenim financijerom, a navodno ju je prevario i s prevoditeljicom koja je radila za njihovu fondaciju.

Američki milijarder i osnivač Microsofta Bill Gates (65) i njegova supruga Melinda (56) objavili su prije nekoliko dana da se razvode nakon 27 godina braka, a sada cure neki škakljivi detalji njihova odnosa.

Pogledaj i ovo showbuzz Neviđeni luksuz na vjenčanju Tko je sretni mladoženja koji je oženio kćer jednog od najvećih milijardera na svijetu?

Naime, Melinda je upozoravala Billa da prekine svaki kontakt s financijerom Jeffreyjem Epsteinom, osuđenim seksualnim prijestupnikom koji je preminuo u kolovozu 2019. Izvor blizak paru je ispričao za Daily Beast da je ona bila bijesna na muža nakon što ju je u rujnu 2013. odveo u Epsteinovu kuću u New Yorku. 

Nakon sastanka s Jeffreyjem Melinda je rekla Billu koliko joj je nelagodno bilo naći se u istoj prostoriji s osobom povezanom s pedofilskim lancem i istaknula da ne želi imati nikakve veze s financijerom. To je promijenilo i Gatesov odnos s Epsteinom, no nju je oduvijek progonila misao da je njezin suprug mogao biti prijatelj s nekim takvim. 

Šokatno je i kako Bill nije vidio problem u tome dok mu Melinda nije ukazala na njega. "Epsteinov način života je jako drugačiji i nekako intrigantan, iako ne bi funkcionirao za mene", napisao je milijarder u jednom mailu kolegama koji je procurio u javnost. 

Zapravo se ne zna ni neki pravi razlog razvoda Billa i Melinde te je on Twitteru napisao kako jednostavno više ne funkcioniraju kao par, a strani mediji pišu da bi razlog mogla biti druga žena i to prevoditeljica  Shelly Wang Zhe

Navode da je Gates imao aferu sa Shelly koja je radila za njegovu i ženinu filantropsku fondaciju. Zhe ima puno iskustva i kao prevoditeljica radi 10 godina, a tečno govori šest jezika. 

Strani mediji pišu i kako je Melinda očekivala da će razvod nje i Billa odjeknuti u medijima pa je pobjegla na karipski otok Calivigny koji iznajmljuje za 140.000 dolara po danu. S njom su tamo i njihova djeca Jennifer (25), Rory (21) i Phoebe (18). Gates navodno nije otputovao s njima jer su kćeri i sin jako ljuti zbog svega na njega. 

Inače, otok Calivigny je vlasništvo francuskog milijunaša Georgesa Cohena koji ga je 2000. pretvorio u utočište za bogate i slavne. Justin Bieber je ondje slavio 21. rođendan, a česti gosti su ondje i članovi obitelji Kardashian.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene