šuškanja sve glasnija

Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Galerija

Melania Trump rasplakala se kada je njezin suprug postao američki predsjednik, a tijekom cijelog mandata bila je drugačija prva dama od onoga na što je svijet navikao. Sada se šuška da je jedva dočekala razultate izbora kako bi se mogla rastati od Donalda.

Brak američkog predsjednika na odlasku Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije navodno je već neko vrijeme na klimavim nogama, a svjetski mediji raspisali su se o tome da Melania broji dane dok ne preda zahtjev za razvodom. Kako kažu, to će učiniti čim on izađe iz Bijele kuće. Mnogi su tome pripisali njihove pokrete koji govore o tome da se par već neko vrijeme zapravo ne podnosi.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Šuškanja o razvodu potaknule su izjave Melanijinih prijateljica i suradnica, no to nikome nije čudna jer su se godinama čudili zbog čega je s njime uopće i ostala toliko dugo u braku.

Melania je inače predana majka te je čekala pet mjeseci prije nego što se iz New Yorka preselila u Washington i Bijelu kuću nakon što je Trump pobijedio na izborima. Htjela je pričekati da njihov sin Barron Trump završi školsku godinu. Sudeći po pričama njezinih prijatelja, Melania se rasplakala kada je saznala da je Trump pobijedio na izborima, a kako kažu, nije očekivala da će ishod svega biti takav, tj. da će on zaista pobijediti.

Tijekom cijelog Trumpova mandata, Melania je bila drugačija prva dama od onih na kakve je svijet navikao. Držala se podalje od javnosti, nikada ništa posebno nije komentirala, a svi njezini javni istupi bili su zapravo beznačajni. Bila je odsutna čak i tijekom njegove nedavne kampanje, a pojavile su se i glasine da na putovanjima Trump ide uz njezinu dvojnicu, a ne stvarnu Melaniju.

Ako je vjerovati izvorima bliskima obitelji Trump, Melanija je prije ulaska u bračnu luku potpisala predbračni ugovor u kojem stoji da ne smije javno govoriti protiv Donalda Trumpa ni nakon njihova razvoda ako do njega dođe. Prema tome, ne smije davati intervjue, pisati knjige ni držati govore koji bi naštetili ugledu 45. predsjednika SAD-a.

Par je u braku od 2005. godine, a već se godinama govori da Trump ne poštuje svoju suprugu te da je njihova veza daleko od idealne. Njegove geste kritizirali su i političari, ali i mediji. Donald Trump nije se dao smesti kada je na inauguraciji hodao nekoliko metara ispred nje, snimili su ga nekoliko puta kako ulazi prvi u automobil, a broj njegovih gafova posebno u posljednje četiri godine nadmašio je sva očekivanja.

Trump je tako u nekoliko navrata Melaniju ostavio da kisne dok je sebi držao kišobran, odbijao je držati za ruku, a njegov nemar primijetili su svi. Najveći skandal koji su mediji zabilježili bio je onaj na svečanoj večeri uoči njegove inauguracije. Melania je održala govor, nakon čega joj je Donald rekao da sjedne. Ipak, ona je njegov zahtjev ignorirala te je napustila dvoranu u tom trenutku. Nije skrivao da joj ne pruža podršku, a njezine je reakcije s godinama također već bilo teško sakriti.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) +0 Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Celebrity Od isklesanog DiCaprijeva torza malo je ostalo, a umalo je ''izgubio'' i kupaće, pa su fotografi snimili i više nego što su očekivali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene