Meghan Markle je povodom svojeg 40. rođendan objavila videoporuku u kojoj je prvi put pokazala kći Lilibet.

Galerija


Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, proslavila je u srijedu 40. rođendan objavom videoporuke kojom poziva svoje prijatelje da pomognu ženama vratiti se na posao nakon pandemije covida-19.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Meghan i Harry prvi put u javnosti nakon više od godinu dana, za to su imali poseban povod, a o fotkama već svi pričaju Princ Harry i Meghan Markle Meghan i Harry našli su se na listi najutjecajnijih ljudi, ali nije trebalo dugo da opet postanu meta izrugivanja zbog vidljivog razloga

U kratkoj snimci bivša glumica, a danas supruga princa Harryja, dva mjeseca nakon rođenja njihova drugog djeteta, djevojčice Lilibet, šali se u razgovoru s glumicom Melissom McCarthy.

"I zato što danas slavim 40. rođendan, pozivam 40 svojih prijatelja da 40 minuta svoga vremena posvete pomažući ženama da se vrate na tržište rada", kaže Meghan.

Milijuni ljudi u svijetu izgubili su posao zbog pandemije covida-19.

U jednom trenutku u kadru je i princ Harry koji žonglira u videoporuci, a gledateljima nisu promakle ni neviđene obiteljske fotografija na radnom stolu. Na jednoj od njih Harry pozira s Lilibet koju javnost do sada nije imala priliku vidjeti.

Par danas živi u Kaliforniji blizu nekih od najbogatijih američkih zvijezda.

Otkako su objavili da napuštaju britansku kraljevsku obitelj, Harry i Meghan dali su u ožujku intervjuu tv-voditeljici Oprah Winfrey koji je imao učinak šoka jer su otkrili neke pojedinosti, između ostalog da je jedan član kraljevske kuće, kojeg nisu imenovali, bio zabrinut hoće li njihov sin Archie biti bijele boje kože, s obzirom na to da je Meghanina majka crnkinja.

Princ Harry objavio je da će u 2022. objaviti svoje memoare u kojima će opisati "pogreške" koje je učinio i "poduke koje je izvukao", najavio je njegov izdavač.

Zaklada Archewell, kojom upravljaju Harry i Meghan Markle, objavila je da će bivša glumica za Netflix producirati animiranu seriju kojom želi ohrabriti djevojke da se emancipiraju, a nadahnuće bi im mogle biti žene koje su obilježile povijest.

Harry i Meghan potpisali su unosne ugovore o partnerstvu s platformama Netflix i Spotify.

(Hina)

Jedva je sakrila međunožje u odjevnoj kombinaciji koju je teško shvatiti, no zbog velikog razloga za slavlje uopće nije marila za fotografe

Ella Dvornik u korzetu i halterima izazvala pomutnju na Instagramu, prizor je neke i zabrinuo, a ona je spremno odgovorila na provokacije