Put do kraljevske obitelji

Pogledajte rijetke fotografije Meghan Markle iz vremena prije nego što je upoznala princa Harryja

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +2 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle, nekoć glumica, danas vojvotkinja od Sussexa, proslavila je 38. rođendana, a mi smo se prisjetili kako je tekao njezin put do Buckinghamske palače.

Danas jedna od najpoznatijih žena svijeta, Meghan Markle, nekoć je bila tek obična djevojka iz susjedstva koja je odrasla u osunčanoj Kaliforniji i nije ni slutila kako će jednog dana ostvariti san milijuna djevojčica i - postati princeza. Ili vojvotkinja od Sussexa.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Meghan je rođena na samom početku 1980-ih. Njezina majka Doria bila je instruktorica joge i bivša socijalna radnica, a otac Thomas bavio se TV i filmskom režijom pa je Meghan od malih nogu boravila na filmskim setovima i privikavala se na svjetla reflektora.

Meghan dolazi iz obitelji koja ima šaroliko porijeklo. Majka joj potječe iz linije robova iz Georgie, a otac je potomak prvih bijelih naseljivača Amerike. Meghan je upravo zbog toliko različitih korijena svoje obitelji zavoljela heterogenost te se ponosi time što u sebi nosi gene tolikih naroda.

Kako je odrasla u Hollywoodu, Meghan je već u djetinjstvu zavoljela glumu. Tako je od osnovne škole išla na privatne satove glume i brusila zanat.

Sa samo 11 godina Meghan je pisala prosvjedno pismo jednoj reklamnoj kompaniji da promijene svoju reklamu jer ju je Meghan vidjela kao iznimno seksističku. A to je bio tek početak.

Meghan je na studiju provela godinu dana u Madridu i Buenos Airesu gdje je učila španjolski, bavila se dobrotvornim radom, a diplomirala je međunarodne odnose i komunikologiju.

Dok je još studirala Meghan se bavila profesionalnom kaligrafijom i ispisivala je ljudima čestitke te izrađivala pozivnice na vjenčanja, a svoju je prvu, vrlo malu ulogu, dobila u sapunici "General Hospital". Iako se ponadala da će uskoro uslijediti i veće uloge - to se nije dogodilo. Meghan je za svoju otužnu poziciju zbog koje godinama nije mogla dobiti filmske i televizijske uloge okrivila - rasizam u SAD-u.

"Nisam bila dovoljno crna za uloge crnkinja, niti sam bila dovoljno bijela za uloge bjelkinja. Tako sam postala rasni kameleon koji nikada nije dobivao role", rekla je jednom Meghan o počecima svoje karijere i naglasila kako je rasizam u SAD-u i u filmskoj industriji prisutniji i opasniji no ikad, jer je danas prikriven i pokušava se zataškati njegovo postojanje.

Preokret u karijeri ove ljepotice dogodio se 2011. kada je napokon dobila važnu ulogu u novoj seriji "Suits". Meghanina karijera ubrzo je lansirana u zvjezdanu orbitu, a serija je postala pravi hit. Za svoju ulogu Rachel Zane Meghan je bila plaćena oko 50.000 dolara po epizodi, što je značilo da godišnje zarađuje 450.000 dolara.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend Vibes 😆💟 Hope you have a great weekend 🥰 I'm going on holiday and for the next two weeks or so there won't be much content on here, but I'll try to do posts if something new is happening 👑 . #dukeanduchessofsussex #dukeandduchessofsussexstyle #princeharry #dukeofsussex #duchessofsussex #duchessofsussexstyle #duchessmeghan #princessmeghan #meghanmarkle #meghanandharry #princeandprincess #britishroyalfamily #sussexsquad #cambridgesquad #royalfamilysquad

Objavu dijeli Sussexs.LIFE (@sussexs.life)

No to nije bio jedini izvor prihoda mlade ljepotice. 2014. je pokrenula svoj lifestyle portal "The Tig" na kojem je pisala o hrani, modi, putovanjima i pričama i ljudima koji su je inspirirali. Portal je morao biti ugašen u travnju 2017. godine zbog njezine povezanosti s britanskom kraljevskom obitelji.

Naime, Meghanin se život zauvijek promijenio u lipnju 2016. kada je na nagovor prijateljice otišla na slijepi spoj s - princom Harryjem. Ostalo je povijest.

Princ se odmah ludo zaljubio u Meghan i iako je par pokušao sakriti svoju vezu što je duže mogao, nije im to jako dugo polazilo za rukom. Samo pola godine od njihova prvog susreta već je cijeli svijet znao za golupčiće Meghan i Harryja. Naravno, kako je Meghan bila mulatkinja, razvedena žena i k tome Amerikanka, svijet nije mogao vjerovati da se princ Harry, peti u redu za prijestolje britanske krune, odlučio za nju.

Najveća mana Meghan Markle u očima javnosti bila je činjenica da je već bila udana. Ljepotica se 2011. na Jamajci udala za producenta Trevora Engelsona s kojim je ostala u braku tek dvije godine.

Kritike su pljuštale sa svih strana, a čak se i PR kraljevske obitelji morao obratiti medijima i adresirati rasisitičke i seksističke napade na Meghan.

U rujnu 2017. Meghan i Harry su se prvi puta pojavili na nekom službenom događanju zajedno, a u studenom iste godine objavljene su njihove zaruke. Prekrasne zaručničke fotografije obišle su svijet, a Meghan se promptno morala povući iz svijeta glume.

19. svibnja 2018. u kraljevskom dvorcu Windsor održano je vjenčanje ovog bajkovitog para čija je ljubavna priča zaintrigirala milijune.

Vjenčanje su pratili milijuni redatelja diljem svijeta, a svaki se Meghanin potez nakon ulaska u kraljevsku obitelj pratio s najvećom pozornošću. Odmah se počelo šuškati o zloj krvi sa Kate Middleton i princom Williamom, a navodno je i ostatak Harryjeve obitelji bio nesklon lijepoj Meghan, no sve je to postalo nebitno onog trena kada je objavljena sretna vijest da je - trudna.

Kako je Meghan ostala trudna tek u 37. godini života, što ju je svrstalo u kategoriju starih rodilja, njezina je trudnoća trebala biti pomno planirala i brižno nadzirana. 6. svibnja 2019. rodio se maleni Archie, prvi sin jedne Amerikanke i princa britanske kraljevske obitelji.

Maleni Archie sada je 7. u liniji naslijeđivanja prijestolja, a službeno ne nosi titulu princa jer su njegovi roditelji željeli da živi što normalnijim životom. Preslatki dječačić svijetu je predstavljen dva dana nakon svog rođenja, a postao je i prvi član kraljevske obitelji koji ima i američko i britansko državljanstvo.

Meghan je prošla dalek put od djevojke s kalifornijskih plaža do Buckinghamske palače, a njezina je sudbina inspiracija ženama diljem svijeta. Postala je ikona stila i nositeljica nade da će se krute tradicije promijeniti. Buntovnica s razlogom koja je osvojila srca milijuna, a ne samo jednog princa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share their first public moment as a family. They are so incredibly grateful for the warm wishes and support they’ve received from everyone around the world, since welcoming their son two days ago. Photo cred: Chris Allerton ©️SussexRoyal

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) +5 Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Celebrity Danas saveznice, nekoć neprijateljice: Otkrivena istina "otrovnog" odnosa Kraljice i Kate Middleton

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene