Grof od Dumbartona

Otkriven pravi razlog zašto Meghan i Harry nisu htjeli da maleni Archie nosi titulu grofa, previše su se bojali jedne stvari

Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) getty images 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Kate Middleton, Archie i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) +5 Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan i Harry nisu htjeli da Archie nosi titulu grofa od Dumbartona jer su smatrali kako bi mu se druga djeca u budućnosti zbog toga mogla rugati.

Kraljevske titule djece princa Harryja i Meghan Markle vruća su tema medija i nagađanja javnosti još otkako mi se 2018. godine rodio sin Archie, da bi se zatim to pitanje ponovno javilo nakon što je na svijet ove godine stigla i malena Lilibet, a čini se da se interes za to ne smanjuje.

Pogledaj i ovo Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) novi skandal Kontroverzni voditelj u emisiji uživo izgovorio imena članova kraljevske obitelji koji su navodno pričali o boji kože Harryjeve djece

O tome je ovih dana progovorio kraljevski stručnjak i biograf Andrew Morton koji je za US Weekly otkrio pravi razlog zbog kojeg su Harry i Meghan odlučili kako maleni Archie neće nositi nikakvu titulu. Naime, oni su za Archieja mogli odabrati počasnu titulu grofa od Dumbartona, no odustali su od toga jer su smatrali da bi dječak u školi mogao postao predmet ruganja. Naime, riječ "dumb" koja se nalazi u nazivu na engleskom znači "glup", što se roditeljima nikako nije svidjelo.

"Harry i Meghan su bili protiv te titule, mislili su da će Acrhieja ismijavati jednog dana", izjavio je Morton, inače autor knjige "Meghan and the Unmasking of the Monarchy: A Hollywood Princess".

Dodao je i da su Harry i Meghan savršeno jasno svima dali do znanja kako ne žele da Archie ima titulu i nadaju se da će o tome sam odlučiti kada će biti stariji.

Nakon što je Meghan rodila Archieja u svibnju 2018. godine cijeli je svijet bio uvjeren da će dječak dobiti titulu u skladu s kraljevskom tradicijom, no to se nije dogodilo, a neki su čak posumnjali da je dvor tako odlučio zbog njegove boje kože.

"Iz palače kažu da to nema veze s bojom kože. Prema kraljevskom protokolu koji je uveo kralj George V., samo oni koji su u izravnoj liniji nasljeđivanja mogu dobiti titulu princa ili princeze", izjavio je izvor blizak kraljevskoj obitelji u ožujku za US Weekly.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +9 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekada su žene uzdisale za njegovim mišićima i pojavom, a sada im ga je i teško prepoznati na prvi pogled!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene