Štefica i Matea pripremaju se za dvoboj na farmi.

Galerija Farma (Foto: PR) Farma (Foto: PR) Farma (Foto: PR) +1 Farma (Foto: PR)

U izolaciji u duelističkim kućicama Matea i Štefica imaju vremena za razmišljati o svemu.

Vezani članci Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Prekipjelo mu je i nije mogao držati jezik za zubima: Ozren očitao bukvicu Štefici Štefica Rožanković (Foto: PR) Farmerima je gazdarice Štefice dosta već prvi dan: "Ona se baš uživila!"

Matea je razočarana u Šteficu, ali ne zbog toga što ju je odabrala za drugu duelisticu.

"Počela je provocirati da sam ja ljenguza i da se nikada neću udati", kazala je Matea te dodala kako ne zna što Štefica time želi postići te da ju to ne može izbaciti iz takta.

"Ne mislim da je Štefica slaba i da je mali zalogaj", kazala je Matea te dodala kako se nada da će sutra uspjeti pobijediti u dvoboju.

Što Štefica kaže za Mateu i kakav ishod dvoboja očekuje, pogledajte u videu!

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

Ona smatra da je vrijeme da izađe iz sjene: "Od mene možete očekivati samo najbolje" Elizabeth Zacero (FOTO: Dnevnik.hr) Elizabeth Zacero (FOTO: Dnevnik.hr) Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram) +3 Elizabeth Zacero (FOTO: Instagram)

Madonna objavila rijetko viđenu fotografiju: "Evo za što sam najzahvalnija" Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Instagram) +4 Madonna (Foto: Instagram)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju