San snova!

Jedna od naših najutjecajnijih fitness influencerica pohvalila se sretnom vijesti: ''Bila je to dobra vožnja!''

Martina Boščić - 3 Martina Boščić - 3 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 1 Martina Boščić - 2 Martina Boščić - 4 Martina Boščić - 5 Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 11 Martina Boščić - 12 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 15 +9 Martina Boščić - 5 Galerija

Martina Boščić pohvalila se lijepom uspomenom s putovanja u Italiji.

Jedna od najuspješnijih i najpoznatijih fitness trenerica Martina Boščić pohvalila se novom objavom iz Italije koja joj je promijenila život.

Pogledaj i ovo Martina Boščić Za ljeto spremna! Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

Naime, Martina i njezin dugogodišnji dečko Dino iznajmili su crvenu Bubu za vožnju po Italiji koja će joj ostati zapamćena do kraja života.

Naime, Dino je zgodnu fitness trenericu zaprosio, a ona je pristala. 

Na fotografijama gdje se strasno ljube u autiću s prekrasnim buketom cvijeća i prstenom na ruci napisala je:

"Bila je to dobra vožnja".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

Njezini obožavatelji odmah su joj uputili niz čestitki ispod objave:

"San snova", "Ajme čestitam", "Predivni", "Savršeni", "Ajme kako divno", "Ovo je san svih snova".

Ovaj prekrasan par često putuje, a Martina ne skriva koliko je sretna u vezi s njime što je sada i potvrdila. Zajedno žive već nekoliko godina u Dugom Selu, mjestu blizu Zagreba.

U fitness se zaljubila još kao srednjoškolka, a na to su je potaknuli problemi sa štitnjačom.

''Počeli su problemi s aritmijama, prekomjernim znojenjem, dekoncentracija, užasne glavobolje, a bila je zima. Bilo mi je čudno da dolazim mokra u srednju školu'', prisjetila se u intervjuu za In magazin.

Uz odgovarajuću prehranu, terapiju, ali i tjelovježbu riješila se tegoba. Danas svoja iskustva dijeli s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama. S njih gotovo 200 tisuća, što je čini jednom od najutjecajnijih hrvatskih fitness influencerica.

''Kao influencer bilo kakav, pa tako i fitness, uvijek je dobro podsjetiti ljude da i ti imaš celulit, strije, akne. Nekako je ljudima lakše kad vide da imaš problem kao i oni, da i ti imaš neke svoje borbe'', priča.

Uz pisanu riječ i fotografije koje objavljuje, ova Zagrepčanka motivacijsku prednost prije svega daje samim treninzima.

''Što bih ja kao fitness influencerica trebala raditi? Pa, zapravo poticati druge da se brinu o sebi, vježbaju, paze na svoje zdravlje. Mislim da zaslužujem tu titulu, trudim se oko toga, puno komuniciram s ljudima preko društvenih mreža'', kaže.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Clement Giraudet - 4 Robin Wright i Clement Giraudet - 2 Robin Wright i Clement Giraudet - 1 Robin Wright i Clement Giraudet - 3 +17 Robin Wright (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog 18 godina mlađeg frajera prozvali su je ženom pumom, a velikoj ljubavi sada je došao kraj i čini se da joj nije lako

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +24 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u glamuroznom izdanju naglasila vitku liniju, dugo se nije ovako sredila: "Vi niste lijepi, nego prelijepi!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene