Maria Borrallo jedna je od najpoznatijih dadilja u Velikoj Britaniji i upravo je ona zadužena za brigu o djeci princa Williama i Kate Middleton.

Galerija


Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea dosad su se pokazali kao vrlo vješti roditelji, no to ne znači da sve obavljaju sami i bez malo dodatne pomoći. Pa zato zapravo i ne iznenađuje da prinčevi George i Louis te princeza Charlotte imaju jednu od najboljih dadilja na svijetu.

Vezani članci Princeza Charlotte i Kate Middleton Slatkica Charlotte slavi šesti rođendan! Pogledajte koliko je odrasla na novoj fotografiji koju je snimila Kate Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Pogledajte snimku koja je oduševila fanove kraljevske obitelji: Preslatki trio plješće za sve koji se bore s virusom!

Njezino je ime Maria Borrallo, studirala je na prestižnom Sveučilištu Norland i jedna je od najpoznatijih britanskih dadilja, a Kate i William angažirali su ju 2014. godine kada je George imao samo osam mjeseci. Od tog dana ona živi u palači Kensington i s kraljevskom obitelji odlazi na putovanja, ali njezina je prisutnost vrlo diskretna.

Britanski mediji i javnost vjeruju da ju vrlo stroga s odgojem kraljevske djece i da kao ostale polaznice Norlanda ne dopušta dječje nepodobštine, baš kao ni ostale dadilje koje su se tamo školovale, a danas rade za neke od najmoćnijih obitelji na svijetu. 

"Ne dopušta pravljenje nereda i glupiranje. Postoje stroga večernja pravila kojih se moraju držati prije spavanja, a u nastojanju da im potiče apetit, svakih nekoliko dana dobivaju novu hranu na meniju", objasnila je stručnjakinja Louise Heren za The Sun.

Također, većina igre mora se odvijati van kuće bez obzira na vremenske prilike, a ona uključuje vožnje biciklima, igranje s psima i u vrtu.

"Ako lagano kiši, svejedno će ih izvesti van u prikladnoj odjeći", otkrila je Louis te dodala da djeca uče uz tradicionalne igre i zabavu, a da o vremenu provedenom ispred ekrana odlučuju samo roditelji, a to je nešto što im ne pada lako, pogotovo Williamu koji je to i sam priznao u prijašnjim intervjuima.

No, Maria će biti ta koja će ih pripremati za obavljanje kraljevskih dužnosti koje ih očekuju, ali i koje već sada obavljaju putujući s roditeljima i pojavljujući se na važnim javnim događanjima. 

Kraljevska obitelj Mariju doživljava kao članicu obitelji, a ona i Kate su navodno jako bliske. Obučena je da se u određenim situacijama ponaša i kao tjelesni čuvar, završila je tečaj samoobrane, a govori i šest jezika.

Holivudska glumica u 46. godini dobila sina s partnerom iz Zaprešića, dali su mu hrvatsko ime