Manekenka Winnie Harlow krasila je naslovnice uglednih časopisa te je nosila brojne revije, no zbog stanja kože nije joj bilo lako tijekom života.

Galerija


Winnie Harlow, čije je pravo ime Chantelle Brown-Young, danas je uspješna manekenka, a javnost ju je upoznala još 2014. godine u showu ''America's Next Top Model''. Otkrila ju je Tyra Banks, i to preko Instagrama.

Vezani članci Winnie Harlow Majušni top nije uspio obuzdati obline: Ljepotica neobičnog izgleda u izlasku s dečkom pokazala više nego je htjela Winnie Harlow Maleni trokutići bikinija jedva su obuzdali obline najneobičnije ljepotice svijeta od koje zastaje dah

Danas joj poslovne ponude pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo baš tako. Jedan od razloga bio je i taj što Winnie boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Naime, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

Vitiligo su joj otkrili kada je imala četiri godine, a zbog svoga stanja često su je napastovale kolege u osnovnoj i srednjoj školi. Upravo zbog maltretiranja promijenila je školu nekoliko puta, a kolege su je toliko dovele do ruba da si je pokušala i oduzeti život.

Unatoč tome što joj je gotovo cijelo tijelo prekriveno bijelim mrljama, ta 27-godišnja djevojka itekako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor brojnim djevojkama, a može se pohvaliti i titulom anđelice Victoria's Secreta.

Nosila je revije brojnih poznatih dizajnera, a danas je čest gost u kampanjama protiv vršnjačkog nasilja. Krasila je i naslovnice uglednih svjetskih časopisa, a period maltretiranja daleko je iza nje.

Winnie inače ljubi košarkaša LA Lakersa Kylea Kuzmu.

Naša atraktivna voditeljica javila se s plaže u potpuno prirodnom izdanju, svi se slažu da je bez šminke i frizure još ljepša!

Sonja Kovač u bikiniju s tangama okrenula kameri leđa i bacila obožavatelje u trans: "Morska vila!"