najljepša na svijetu

Ona najbolje zna koliko je trnovit put do zvijezda, a unatoč teškim počecima danas joj još nitko nije ravan!

Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Gisele Bundchen i Leo DiCaprio (Foto: AFP) Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Gisele Bundchen, Tom Brady (Foto: AFP) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen i Tom Brady (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bundchen (Foto: Instagram) +2 Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Galerija

Manekenka Gisele Bündchen ovoga tjedna slavi 41. rođendan. Povodom toga prisjetili smo se njezine bogate karijere, ali i teških početaka.

Brazilska ljepotica Gisele Bündchen još i danas je na glasu kao jedna od najljepših žena svijeta. Od 2001. godine jedna je od najplaćenijih manekenki, Forbes ju je godinama svrstavao među najbogatije ljude zabavne industrije, ali i najutjecajnije ljude na svijetu. Tijekom svoje bogate karijere nosila je revije poznatih dizajnera, krasila naslovnice brojnih časopisa, a kolegica Claudia Schiffer prije nekoliko godina nazvala ju je jedinim supermodelom na svijetu.

Pogledaj i ovo Gisele Bündchen Svi pričaju o njoj! Tri mjeseca poslije rastave pokazala je gole grudi ispod prozirne haljine i dokazala da izgleda bolje no ikad!

Bündchen je odrasla na jugu Brazila skupa sa svojih pet sestara. Htjela je postati odbojkašica, no njezina je majka nju i sestru odvela na tečaj manekenstva kako bi naučile pravilno se držati. Upravo zahvaljujući tom tečaju otputovale su u Rio De Janeiro, gdje ih je primijetila agentica jedne poznate kuće za modele. S juga Brazila preselila se u Sao Paulo kako bi započela karijeru kao manekenka, a na njujorškom Tjednu mode debitirala je 1996. godine. Počeci nisu bili bajni. Nekoliko kuća odbilo ju je za modne revije, a trebale su joj tri godine prije nego što je zablistala poput svojih poznatih kolegica.

Gisele danas zagovara zdrav život, a svaki put kada na društvenim mrežama objavi fotku bez šminke, oduševi milijune obožavatelja diljem svijeta.

U Toma Bradyja Gisele se zaljubila 2006. godine dok je on još bio u vezi s glumicom Bridget Moyanhan. Unatoč tome što je bio zauzet, nisu se mogli odvojiti jedno od drugoga. Manekenka je istaknula kako je odmah znala da je on onaj pravi, a kliknuli su odmah. Tom Brady kleknuo je u siječnju 2009. godine, a vjenčali su se mjesec dana nakon toga. U braku su dobili dvoje djece, a da je njihova veza i dalje skladna, dokazuju brojne obiteljske fotografije i komentari koje govore u javnosti jedno o drugome.

Prije braka Gisele je šet godina ljubila holivudskog ljepotana Leonarda DiCaprija. Brojni mediji proglasili su ih najljepšim parom na svijetu, no nakon pet godina njihovoj je ljubavi došao kraj. Manekenka se jedno vrijeme borila s depresijom, DiCaprio se nije htio skrasiti te su nakon toga prekinuli.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) +2 Josip Brekalo (Foto: Instagram) Celebrity Naš mladi reprezentativac objavio prve fotke sa svog bajkovitog vjenčanja, čestitke stižu sa svih strana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene