Ima 68 godina

Jedan od najomraženijih likova iz serije "Ljubav osvetnika" na Instagramu pokazao svoje pravo lice, sasvim je druga osoba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Macit Sonkan u seriji "Ljubav osvetnika" glumi jednog od najomraženijih likova, ali u stvarnom životu vjerojatno ne postoji kolega koji ne voli s njim raditi.

Turski glumac Macit Sonkan jedan je od najomraženijih u seriji "Ljubav osvetnika", u kojoj glumi zloglasnog Nasuha Sadoglua, glavu najmoćnije obitelji u Midjatu i djeda glavne junakinje Rejan.

Nasuh se prema unuci cijeli njezin život loše i nepravedno odnosio jer ona zapravo nije njegova biološka unuka. Uvijek smrknuta lica, glasan i agresivan, Nashuh nije omiljen među gledateljima, no zato je glumac Macit koji ga utjelovljuje itekako popularan na Instagramu, gdje pokazuje potpuno drugačije lice i vedru osobnost. 

68-godišnjeg Macita na toj društvenoj mreži prati 107 tisuća ljudi s kojima dijeli crtice iz privatnog i poslovnog života, koje pokazuju koliko ga zapravo njegovi kolege vole i koliko im je zabavno s njim na setu. Njegovim su obožavateljima najdraže one fotografije na kojima pozira s kolegama i kolegicama koje mu u seriji glume najveće neprijatelje, a u stvarnom su životu veliki prijatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Macit Sonkan (@macitsonkan)

Macit je rođen u turskom Izmiru, studirao je likovnu umjetnost, a diplomirao na kazališnim studijima. Svoju glumačku karijeru započeo je 1978. godine kada se pridružio ansamblu državnog kazališta, a u međuvremenu je glumio u filmovima i na televiziji, radio kao režiser i sudjelovao u kazališnim predstavama za djecu. Njegov talent nagrađen je nizom nagrada, a snimio je desetke uspješnih naslova, među kojima je serija "Ljubav osvetnika" jedan od posljednjih projekata na kojima radi.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Instagram) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +3 Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Konačno završena jeziva saga o kući u kojoj su preminuli slavna glumica i njezin suprug, što se sve tu događalo?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene