Kakva raskoš!

Na prodaju luksuzni dom kontroverznih milijardera, ima olimpijski bazen i čak 17 kupaonica, a od cijene boli glava

Obitelj Hilton i Michael Jackson (Foto: Instagram) Obitelj Hilton i Michael Jackson (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Hilton i Michael Jackson (Foto: Instagram) Barron Hilton (Foto: Profimedia) +0 Paris Hilton (Foto: Instagram) Galerija

Vila pokojnog djeda Paris Hilton, hotelijera i milijardera Williama Barrona Hiltona, stavljena je na tržište za 75 milijuna dolara.

Luksuzna vila pokojnog hotelijera i milijardera Williama Barrona Hiltona, stavljena je na tržište za 75 milijuna dolara, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ William Događa se! Pogledajte trenutke najveće sramote nekih od najpoznatijih zvijezda, paparazzi su čak i princa Williama snimili poslije čašice previše!

Pokojni djed slavne starlete Paris Hilton kupio ju je 1960. godine kao obiteljski dom, a u njoj je živio sve do svoje smrti 2019. godine.

Vila se nalazi u Los Angelesu, proteže se na gotovo 1400 kvadratnih metara, ima 13 spavaćih soba, čak 17 kupaonica i olimpijski bazen, a ukrašena je tisućama ručno oslikanih pločica sa slikama 12 znakova zodijaka.

Projektirao ju je slavni arhitekt Paul R. Williams i smatra se jednom od njegovih najboljih radova. Po cijeni je 11. najskuplje imanje koje je trenutno na tržištu na području Los Angelesa.

Fotografije luksuzne vile obitelji Hilton možete pogledati OVDJE.

Barron je jedan od najzaslužnijih za veliku ekspanziju u obiteljskoj industriji koju je osnovao njegov otac Conrad. Prvi hotel u danas globalnoj hotelijerskoj franšizi Hilton Conrad je otvorio još 1919. godine, profitirajući od nagle ekspanzije naftne industrije u Teksasu.

Barron je s 19 godina odbio ponudu svog oca te mu se nije pridružio u poslu, već je osnovao svoju tvrtku za distribuciju citrusa na području Los Angelesa, piše New York Times.

Taj posao uspješno je vodio nekoliko desetljeća, a onda se 1950. ipak odlučio uključiti u obiteljski biznis da bi ubrzo postao i potpredsjednik tvrtke, a 1979. godine nakon Conradove smrti tvrtku je i preuzeo.

Njegovim poslovanjem tvrtka je početkom novog tisućljeća došla do brojke od gotovo 3 tisuće hotela diljem svijeta, a iako je zbog svega navedenog čitavog života bio pod nadzorom medija, nije ih pretjerano volio pa se u javnosti pojavljivao samo ako je to bilo prijeko potrebno.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput se pohvalila još jednom promjenom frizure, ali pratiteljima je za oko zapelo nešto drugo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene