Romantični nogometaš

Luka Modrić raznježio je fanove rođendanskom čestitkom koju je uz fotografiju uputio supruzi Vanji

Luka Modrić Luka Modrić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić Luka i Vanja Modrić Luka Modrić Luka Modrić - 7 Luka Modrić - 6 Luka Modrić - 4 Luka Modrić - 5 Luka Modrić - 2 Luka Modrić - 1 Luka Modrić - 3 +4 Luka i Vanja Modrić Galerija

Luka Modrić objavio je zajedničku fotografiju sa suprugom Vanjom povodom njezina rođendana i napisao joj dirljivu čestitku.

Naš nogometaš Luka Modrić podijelio je zajedničku fotografiju sa suprugom Vanjom povodom njezina rođendana.

Pogledaj i ovo Severina i Luka Modrić - 4 Susret za pamćenje Severina završila u zagrljaju Luke Modrića, nije propustio njezin spektakl na koji je došao u najdražem društvu: "Najveći!"

Na fotki poziraju zagrljeni na brodu s prekrasnim pogledom na more, a njegova Vanja gleda ga zaljubljenim pogledom.

"Uvijek ti čuvam leđa! Sretan rođendan moja ljubavi", napisao je dirljivo Luka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Luka je odjeven u laneni bijeli komplet, dok je Vanja na sebi imala maslinastu haljinicu s crnim detaljima.

U komentarima se prva javila supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel, koja joj je poručila: "Najljepša".

Prijatelji i fanovi također su uputili niz čestitki i lijepih želja povodom Vanjina rođendana.

Kovačić i Modrić nedavno su zajedno sa svojim ženama i djecom uživali na odmoru u Hrvatskoj, a otamo su dijelili fotografije zajedničkih provoda te pokazali da su osim kolega u privatnom životu i vrlo dobri prijatelji.

Supruga Vanja Lukina je najveća podrška još od samih početaka njegove karijere, a upoznali su se 2004., kada je njemu bilo 19, a njoj 25 godina, i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarem nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to su proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su, uz sina Ivana, tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +26 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 Celebrity Ronaldovu Georginu zbog ove fotke optužili za Photoshop: ''Tko povjeruje da je ovo tvoja stražnjica, u velikoj je zabludi!''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zdravko Čolić - 1 In Magazin: Zdravko Čolić - 2 In Magazin: Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 +13 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 inMagazin Čolić o incidentu iz Makarske koji neće zaboraviti: ''Ulazi u moju sobu, gledam otkud ona, frapiran sam bio''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene