Požalila se

Ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem, a evo kako je to objasnila: "Nitko me ne želi"

Lolo Jones - 10 Lolo Jones - 10 Lolo Jones/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lolo Jones - 7 Lolo Jones - 3 Lolo Jones - 4 Lolo Jones - 5 Lolo Jones - 11 Lolo Jones - 8 Lolo Jones - 6 Lolo Jones - 2 Lolo Jones - 9 Lolo Jones - 1 +0 Lolo Jones - 10 Galerija

Lolo Jones progovorila je o svojoj odluci da ne stupa u spolne odnose prije braka i nevolji koje joj je ona prouzročila.

Slavna američka atletičarka Lolo Jones osim što niže uspjehe u profesionalnoj karijeri, intrigira javnost svojim načinom života i vjerovanjima, točnije odlukom da ne stupa u spolne odnose prije braka, a o čemu je i sama progovorila.

"Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek bi uslijedio raskid i moje bi srce bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi seks imam u braku, ali nikako da nađem pravog muškarca", izjavila je 40-godišnja Lolo u jednom od nedavnih intervjua.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

No nakon što je o tome odlučila javno progovoriti popis muškaraca s kojima bi mogla biti dodatno se smanjio.

"To je bila greška, ubilo mi je sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse, ranije sam uvijek razmišljala: "Ok, kako da mu kažem, da pričekam dok me ne upozna kao osobu ili da samo bacim bombu", priznala je.

Nedavno je objavila i video u kojem je otkrila koliko želi obitelj, te da je odlučila pokušati s umjetnom oplodnjom i zamrzavanjem jajnih stanica.

"Nastavit ću se moliti Bogu da me počasti čovjekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i da ako ne želi da se udam, da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile željela sama se udati sve više i želim imati svoju obitelj. Nastavljaju lomiti moje srce. Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da nemam seks prije braka. Momci mi u inboks pišu da sam stara. Da sam isprana i da trebam završiti s tim. I tako ja zajecam. Gdje si Bože? Jedan dio Biblije kaže: "Ako tražiš nešto u moje ime, napravit ću to. Tražila sam od Boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja riječ kaže da je dvoje bolje od jednog", izjavila je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji.

Lolo na profilu na Instagramu trenutačno ima više od 500 tisuća pratitelja i s njima dijeli trenutke iz privatnog života pa je tako ovih dana objavila postupak smrzavanja jajnih stanica, a nerijetko objavljuje i zanosne fotografije u badićima za koje dobiva same komplimente.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe objavio fotku sa svojom mezimicom, pa sve raznježio: "Jao, pa ona je med medeni!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene