Postoji luda teorija o tome Brad Pitt mijenja frizure i boje kose po uzoru na svoje partnerice, a u prilog tome idu brojne fotografije.

Galerija


Već danima svijet ne prestaje brujati o pomirenju Brada Pitta i Jennifer Aniston nakon njihova srdačnog susreta na dodjeli nagrada SAG.

Vezani članci Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina Alia Shawkat i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Uhvaćeni! Slavni glumac sve češće s holivudskih zabava odlazi kući s ovom ženom

Iako je vrlo vjerojatno da se radi o dobro iNsceniranom susretu koji je otišao u prilog svim uključenim stranama, čak i da to nije istina, veće su šanse da je to bio slučajni susret bivših supružnika, a ne mogućnost za pomirenje nakon 16 godina i njegova preljuba s Angelinom Jolie.

Danima se već raspravlja o tome radi li se o pomirenju i tome zašto Jennifer nikada ne bi trebala oprostiti bivšem ono što joj je priuštio 2004. godine nakon 7 godina braka, a sada Twitter gori od komentara kako se sigurno radi o pomirenju jer Brad i Jennifer imaju gotovo identičnu boju kose i frizuru.

Naime, Bradove fotografije iz prošlosti dokaz su da je često prema svojim tadašnjim partnericama mijenjao frizure kako bi im nalikovao.

Tako se usklađivao s Juliette Lewis, Gwyneth Paltrow, Jennifer, ali i drugom suprugom Angelinom Jolie.

"Dokaz da su Jen i Brad ponovno zajedno: njihove su frizure trenutačno iste", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

U našoj se galeriji uvjerite koliko se Brad može vjerno prilagoditi svojim partnericama kada je u pitanju frizura.

Slovenka ubojitih trbušnjaka, prelijepa lica i zarazna osmijeha osvojila jednog od najboljih košarkaša na svijetu