Jednostavno nije išlo

Od ljubavne bajke do bračnog brodoloma: Seve i Igor vjenčali su se u tajnosti, a onda su detalji počeli otkrivati da nešto ne štima

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Severina i Igor Kojić službeno su se rastali, a prisjetili smo se početaka njihove veze, kada još nitko nije ni slutio da će upravo s njime stati pred oltar.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, Severina, i Igor Kojić službeno su se rastali 19. kolovoza ove godine, a iako je njihovoj ljubavi došao kraj, slavni par je u početku svoje romanse proživljavao pravu bajku.

Za razliku od prijašnjih veza, Igor Kojić bio je potpuna suprutnost.

U trenutku kad je upoznala ovog nogometnog menadžera, Severina je prije svega željela obiteljski mir i osobu koja će je razumjeti. Par se upznao u veljači 2015. na njezinom koncertu u Beogradu preko menadžera Edvina Softića, a zaljubili su se na prvi pogled. 

Mjesecima se šuškalo da su u vezi, a nije trebalo ni dugo da ona sve potvrdi na društvenim mrežama.

Igor je od Severine mlađi 15 godina pa su se svi iznenadili kada je pjevačica objavila da će sudbonosno "da" izreći baš njemu. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) +1 Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Zanimljivosti Seve i Igor imali su čak tri svadbena slavlja, drugo u Beogradu bilo je najraskošnije, prisjetite se kako je sve izgledalo

"Mili moj, da se nismo sreli, stvarno bila bi grehota", stihovi su koje je Severina posvetila svom sada već bivšem suprugu na dan njihova vjenčanja u Istri 25. rujna 2015. godine. Nekoliko mjeseci kasnije par je vjenčanje proslavio i u Beogradu, a na zabavu su stigli brojni estradnjaci, sportaši i brojne važne osobe s regionalne scene. Ni to im nije bilo dovoljno pa su treću svadbenu proslavu imali u Zanzibaru prije tri godine.

Pjevačica je pričala kako je Igor predivan muškarac i dobar čovjek koji je voli i pazi u svakom trenutku. S njom je odlazio i na koncerte, a bili su nerazdvojni. Severina je govorila kako vjeruje u bajke i ljubav do kraja života te da ako se sluša srce, ne može se pogriješiti.

Bračna idila činila se nepokolebljivom čitavo vrijeme, a naša popularna pjevačica sa suprugom je živjela u Beogradu.

Odlično se slagala s njegovim roditeljima u početku. Ipak, bračna idila trajala je do prošle godine, kada se Severina bez Igora vratila u Hrvatsku nakon mjesec dana karantene u Beogradu.

Nakon toga su oboje počeli brisati zajedničke fotografije s Instagram profila, pjevačicu su otpratili i njegovi roditelji i sestra, a na kraju su supružnici to učinili jedno drugome. Severina je maknula i Igorovo prezime što je bio još jedan detalj koji je poticao glasine o krizi u njihovom braku. 

Iz mjeseca u mjesec mediji su brujali o njihovoj rastavi, no sve do sada bivši supružnici nisu o tome rekli ni riječi.

Dok su jedni govorili kako je razlog njihove rastave svađa pjevačice i njegovih roditelja, drugi su pak navodili da je u pitanju nevjera, no pravu istinu znaju samo oni.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +3 Kate Upton (Foto: Instagram) Nekad i sad Već s 19 godina je zaludjela svijet bujnim oblinama i okitila se titulom najseksi žene, a iako je znatno smršavjela, bujni dekolte još je tu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene