Krivo misle!

Supruga slavnog glumca od njega je mlađa godinu dana, no svi misle da je znatno starija

Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Kit Harington i Nikolaj Coster-Waldau (Foto: Getty Images) Ekipa serije 'Igra prijestolja' (Foto: Getty Images) +0 Ekipa serije 'Igra prijestolja' (Foto: Getty Images) Galerija

Nikolaj Coster-Waldau u suprugu Nukaaku zaljubio se na prvi pogled.

Nikolaja Costera-Waldaua domaća je publika upoznala u jednoj od najuspješnijih serija svih vremena "Game of Thrones".

Pogledaj i ovo showbuzz Jon Snow preljubnik? Zvijezda "Igre prijestolja" vara suprugu s ruskom manekenkom, ona je objavila njegovu golu fotku?

U njoj je markantni glumac odlično utjelovio Jaimea Lannistera ludo zaljubljenog u svoju sestru, no naravno da to nije slučaj i u stvarnom životu.

49-godišnji glumac izvan malih ekrana u sretnom je braku s glumicom i pjevačicom Nukaakom Coster-Waldau s Grenlanda, koja je od njega mlađa godinu dana, no komentari na društvenim mrežama otkrivaju kako velik dio javnosti misli da je dotična poprilično starija od svoga supruga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) on

Par se vjenčao davne 1997. godine, a zajedno imaju i dvije kćeri, Filippu i Safinu. Obitelj koja ima i dva psa živi u Danskoj, a par svakom svojom pojavom na crvenom tepihu izazove velik interes jer ponašanjem vraćaju vjeru u pravu ljubav.

Inače, gospođa Waldau bivša je Miss Grenlanda 1990. godine, a na svjetskom izboru završila je na 19. mjestu.

Kako je sam Nikolaj priznao, trebalo mu je podosta vremena da pridobije njezinu pažnju. "Ja sam se ludo zaljubio čim sam je ugledao, no njoj je trebalo duže. Odmah sam rekao kolegama ona je ta i da ću se uskoro vjenčati", otkrio je u jednom intervjuu, kao i to da je ključ za sretni brak - smijeh.

Godinu dana nakon što su se susreli na predstavi u kojoj su oboje imali uloge, par se vjenčao. Inače, zanimljivo je da njegova supruga nikada nije gledala seriju koja je od njega napravila veliku zvijezdu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nukâka Coster-Waldau (@nukakacosterwaldau) on

"Dovukao sam ju na premijeru i više nikada nije gledala seriju, osim te prve epizode. Stalno mi obećava da će ju pogledati, no još uvijek to nije napravila", otkrio je Jimmyju Fallonu, no istaknuo je da kćerima tinejdžerkama ne dopušta gledanje serije.

"Nije cool da gledaju tatu kako glumi da je netko drugi i kako se ljubi s drugom ženom. Također, moju je kćer uznemirio trailer za jedan moj film u kojem plačem i ne želim to raditi svojoj djeci", poručio je tada.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Bardot (Foto: AFP) Brigitte Bardot (Foto: AFP) Brigitte Bardot (Foto: AFP) Brigitte Bardot (Foto: AFP) +8 Brigitte Bardot (Foto: AFP) Zanimljivosti Obožavala je seks, mijenjala ljubavnike kao čarape, a onda se od razvratnice pretvorila u konzervativku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene