Kakva priča!

U sretnom su braku 34 godine, a nije ga poljuljalo ni otkriće da ih povezuje jedna dublja veza: "Ipak se dogodila ljubav"

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 2 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 3 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 1 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 3 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kevin Bacon i Kyra Sedgwick +10 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Galerija

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick u sretnom su braku od 1988. godine, a tek su godinama kasnije saznali da su zapravo u krvnom srodstvu.

Holivudski ljubavni par Kevin Bacon i Kyra Sedgwick pojavili su se zajedno na premijera filma "Smile" u Alamo Drafthouseu u Austinu, a spremno su pozirali na crvenom tepihu na kojem su se držali za ruke.

64-godišnji Kevin nosio je tamne hlače u kombinaciji s plavom košuljom na kopčanje i smeđim sakoom, dok je 57-godišnja Kyra odjenula bijelu haljinu na crne točkice u kombinaciji s pripadajućim sakoom i bijelim tenisicama. Na premijeri su stigli kao podrška njihovoj 30-godišnjoj kćeri Sosie Bacon koja glumi u filmu.

Par je u sretnom braku od 1988. godine i slovi kao jedan od najstabilnijih u Hollywoodu, koji nije poljuljala ni činjenica da su u krvnom srodstvu čega godinama nisu bili svjesni.

"Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Kada je ušla u moj život, karijera mi je bila na dnu, ali ipak dogodila se ljubav i rodila su nam se djeca, a ponude za filmove počele su se samo nizati", izjavio je Kevin koji je Kyru upoznao na snimanju filma "Lemon Sky".

Uskoro je ju zaprosio na sam Božić i to tako što je sakrio prsten u čarapu za poklone i pripremio joj iznenađenje, a ona mu je rekla da bez imalo razmišljanja. Niti jedno od njih do tada nije imalo pojma da su zapravo rođaci, što su otkrili tek 23 godine nakon vjenčanja.

Naime, par je sudjelovao u jednoj emisiji koja se bavi DNK analizama, a njihova je pokazala da su zapravo rođaci u devetom koljenu. Obzirom da se ipak radi o daljnim rodbinskim vezama, to nije poljuljalo njihov brak niti promijenilo odnose.

"Kada on uđe u prostoriju i dalje imam leptiriće u trbuhu. Pronalazimo vremena za sebe i volimo dosta biti sami. Mislim da je to najbolje za našu djecu jer se osjećaju sigurno kada da znaju da su im mama i tata dobro", zaključila je Kyra.

Prvo dijete bio im je sin Travis i glazbenik je, dok je Sosie krenula glumačkim stopama svojih roditelja.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir i Annabel Bunjac - 4 Branimir i Annabel Bunjac - 3 Branimir i Annabel Bunjac - 1 Branimir i Annabel Bunjac - 5 +5 Branimir i Annabel Bunjac - 2 Celebrity Naš bivši zastupnik oženio se na Filipinima, objavio i video ceremonije, a mlada je blistala u jednostavnoj vjenčanici

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Mamić Vanja Horvat i Mladen Veber Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat - 1 +3 Vanja Horvat Nekad i sad Bivša supruga Zorana Mamića je i prije 14 godina plijenila pažnju izgledom, a danas joj tepaju da izgleda sve ljepše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene