Svi su ih obožavali

Bili su omiljen par, a nakon 28 godina braka njihovu je ljubav prekinula tužna tragedija, samo jedna u nizu koja je pogodila njihovu obitelj

John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Profimedia) Tom Cruise, John Travolta (Foto: Profimedia) John Travolta (Foto: Getty Images) John Travolta i Kelly Preston (Foto: Getty) John Travolta (Foto: Getty Images) John Travolta (Foto: Getty Images) John Travolta, Kelly Preston (Foto: Profimedia) Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) +0 Nekoć sretna obitelj (Foto: Profimedia) Galerija

Kelly Preston i John Travolta upoznali su se 1989. godine na snimanju filma "Stručnjaci" i već se tada rodila ljubav na prvi pogled.

Godina dana je prošla otkako je vijest o smrti glumice i voljene supruge Johna Travolte, 57-godišnje Kelly Preston šokirala i rastužila njezine obožavatelje.

Pogledaj i ovo showbuzz i on je bio na meti optužbi S tragičnom smrti sina nikad se nije pomirio, a dugo je tvrdio da je bio žrtva ucjene i teorije zavjere

Kelly je preminula 12. srpnja 2020. godine i to nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke koju je vodila u tajnosti.Tužnu je vijest potvrdio njezin suprug John i to objavom na društvenim mrežama koja je malo koga ostavila bez suza.

"Teška srca vas obavještavam da je moja predivna supruga Kelly izgubila svoju dvogodišnju bitku s rakom. Hrabro se borila, s ljubavlju i potporom koju ju dobivala od mnogih. Moja obitelj i ja bit ćemo zauvijek zahvalni njezinim liječnicima i medicinskim sestrama u MD Anderson centru za rak, svim medicinskim centrima koji su nam pomagali, kao i mnogim prijateljima i voljenima koji su bili uz nju. Kellyna ljubav i život zauvijek će ostati zapamćeni. Neko ću vrijeme provesti s djecom koja su izgubila majku, pa mi unaprijed oprostite što me neće biti. Ali molim vas, znajte da ću osjećati vašu ljubav sljedećih tjedana i mjeseci kao i nakon toga. Sa svom ljubavi, JT", napisao je tada John u emotivnom statusu.

On i Kelly upoznali su se na setu filma "Stručnjaci" 1989. godine, u vrijeme dok je ona bila udana za kolegu Kevina Gagea, a dogodila im se ljubav na prvi pogled što su oboje uvijek naglašavali.

"Nisam bila u sretnom braku, recimo to tako. Jednostavno sam bila s pogrešnom osobom za sebe", izjavila je Kelly jednom prilikom.

Razvela se od Gagea nakon dvije godine braka, a nakon rastave je kratko hodala s Georgeom Clooneyjem te kasnije i s Charliejem Sheenom, koji ju je čak i zaprosio, no nisu dugo izdržali zajedno.

Zato John nije gubio vrijeme te je bio odlučan u tome da ju osvoji, a nije prošlo dugo prije nego što su postali par. U novogodišnjoj noći 1. siječnja 1991. godine glumac je kleknuo pred Kelly u hotelu Palace u Švicarskoj te ju je zaprosio žuto-bijelim dijamantnim prstenom. Preston je bila iznenađena, ali i oduševljena gestom te je odmah pristala.

Vjenčali su se u jesen iste godine, a ona je u to vrijeme bila trudna s njihovim sinom Jettom, a godinu dana kasnije na svijet im je stigla i kćer Ella Bleu.

Gdje god bi se pojavili bili su omiljen par i mnogi su im zavidjeli na ljubavi i kemiji koju su osjećali jedan prema drugome. 

2009. godine obitelj je pogodila strašna tragedija i to kada je njihov sin preminuo tijekom obiteljskog odmora na Bahamima. Za vrijeme tuširanja tada 16-godišnji Jett dobio je napadaj, pao i udario glavom u rub kade te na mjestu preminuo. Dvije godine kasnije dobili su sina Benjamina koji im je u živote vratio tračak nove sreće.

Nažalost ta je sreća iznova prekinuta u trenutku Kellyine smrti, a John se najviše posvetio djeci i njihovu odgoju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +2 Val Kilmer (Foto: AFP) Nekad i sad Bio je najpoželjniji muškarac i tiha patnja žena, ali sada jedva govori i njegova pojava baš rastužuje

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Profimedia) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Instagram) +2 Minnie Driver (Foto: Instagram) Celebrity Iza sebe ima buran ljubavni život, ali sad ima zaručnika koji ju je smirio, a priredila je zanimljive scene na plaži nalik onima u kultnoj seriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene