Veliki šarmer

Unatoč skandalu s prostitutkom i uhićenju osvojio je 20 godina mlađu suprugu, grijesi iz prošlosti nju ne zanimaju

Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Getty Images) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: AFP) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: AFP) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +1 Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Galerija

Hugh Grant u sretnom je braku s 20 godina mlađom Annom Elisabeth Eberstein, koja se pristala udati za njega iako je znala za njegov skandal i uhićenje nakon što je bio uhvaćen s prostitutkom.

Holivudski glumac Hugh Grant slovi kao jedan od našarmantnijih zvijezda današnjice i miljenik je žena, pogotovo onih koje je osvojio u brojnim romantičnim komedijama, a njegovu šarmu nije mogla odoljeti ni 20 godina mlađa producentica Anna Elisabeth Eberstein.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Anna Eberstein - 10 turbulentan ljubavni život Teško je bilo pohvatati s kojom je ženom dobio koje dijete, a onda se napokon odlučio smiriti 2018. godine, no o jednoj stvari još šuti

60-godišnji Hugh i 40-godišnja Anna upoznali su se 2012. godine, a vjenčali su se 2018. godine na intimnoj ceremoniji na koju su pozvali samo najbliže prijatelje i obitelj. Postali su i roditelji dvoje djece, no trude se svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti pa tako nikada nisu otkrili njihova imena.

Hugh je Annu osvojio unatoč svojoj pomalo burnoj ljubavnoj prošlosti, tijekom koje je znao poprilično šokirati svoje obožavatelje, a mnogi još uvijek pamte njegov skandal s prostitutkom Divine Brown. Bilo je to u vrijeme kada je bio u vezi s kolegicom Elizabeth Hurley, a koju je prevario s dotičnom damom i sve to javno priznao nakon što su oboje bili uhićeni kada ih je policija zajedno zatekla u automobilu. Hugh i Elizabeth zajedno su proveli 13 godina i nakon skandala su ipak odlučili ostati prijatelji pa je on čak nekoliko godina kasnije bio i kum njezinu sinu Damianu.

Iza Hugha je i veza s Tinglan Hong, s kojom je dobio danas 8-godišnju kćer Tabithu i 7-godišnjeg sina Felixa, koji je rođen iste godine kada i Hughov i Annin sin, što njoj nije nimalo zasmetalo. Supružnici su i dalje u sretnom braku, a zajedno su se pojavili i na ovogodišnjoj BAFTA-i, gdje su u elegantnim izdanjima plijenili pozornosti fotografa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik opet objavila video koji su joj uklonili zbog "golotinje", ono što je pokazala u njemu sve je ostavilo u čudu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene