Heidi Klum i Tom Kaulitz ne kriju koliko se vole, iako su u njihovu ljubav mnogi sumnjali jer je ona od njega starija 17 godina.

Galerija


Slavna manekenka Heidi Klum i glazbenik Tom Kaulitz vjenčali su se 2019. godine, dva mjeseca nakon što su se zaručili i prije toga dvije godi, a iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama, oni se i dalje vole kao i prvog dana.

Vezani članci Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Kraljica Halloweena ove je godine uspjela sve sablazniti: "Hvata me jeza, ovo je prestrašno" Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Udala se za 17 godina mlađeg pa se skinula u toples: Fotografi je uhvatili bez gornjeg dijela badića

Pokazali su to najnovijom objavom na društvenim mrežama, nakon što su podijelili romantični trenutak uz zalazak sunca. 48-godišnja Heidi i 31-godišnji Tom na fotografiji se nježno ljube, a ona je pozirala samo u toplesu, rukama prekrivši grudi.

Njemačka ljepotica se prije nekoliko dana pohvalila impresivnom linijom, kada je objavila fotografiju kako bi podržala njemačku nogometnu reprezentaciju i to u minijaturnom topu u kojem je pokazala grudi i besprijekorno ravan trbuh.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen za još jednu njemačku manekenku, Riju Sommerfeld.

Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda