teško je povjerovati u to!

Početak njihove ljubavi zaista je posebna priča, a zbog njegova impulzivnog poteza u braku su čak 48 godina!

Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) +0 Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Galerija

Michael Caine u braku je sa suprugom Shakirom Baksh od 1973., a dvije godine prije vjenčanja zaljubio se u nju kad ju je vidio u reklami za kavu.

Ljubavna priča legendarnog Michaela Cainea (88) i njegove 14 godina mlađe supruge Shakire Baksh jedna je od onih u koje je teško povjerovati jer se čini poput filmskog scenarija. 

Pogledaj i ovo Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Što je sigurno, sigurno je Mudra odluka: S 85 godina pronašao je način kako da ne prevari suprugu na filmskom setu

Par je u braku 48 godina, a glumac, koji iza sebe ima dojmljivu karijeru, zaljubio se u nekadašnju manekenku na prvi pogled. Caine je gledao reklamu za kavu 1971. i u njoj je zamijetio Shakiru. 

“Bio sam s prijateljem kod kuće i gledali smo televiziju kad su prikazali reklamu za kavu iz Brazila. Vidio sam djevojku koja je bila u reklami i rekao prijatelju: 'Ovo je žena za mene, sutra putujem u Brazil kako bih je našao' ", svojedobno je otkrio Michael. 

Dvostruki oskarovac potom je otišao u disko i tamo je sreo prijatelja, rekao mu kamo putuje i pozvao ga da ide s njim. Sve mu je objasnio, a onda su shvatili nevjerojatnu slučajnost.

"Rekao mi je da radi za tu tvrtku. Upitao sam ga može li pomoći da je pronađem kada stignem u Brazil, a on mi je rekao: 'Ona nije Brazilka, Indijka je, živi nekoliko ulica odavde.' Pouka je: 'Budite spremni da vam se nevjerojatne stvari jednostavno dogode'", ispričao je Caine. 

Glumac nerijetko ističe koliko mu je supruga promijenila život. "Bez nje bih davno bio mrtav. Vjerojatno bih se opio do smrti", rekao je. Tvrdi kako je nekada ispijao bocu votke na dan i pušio nekoliko kutija cigareta na dan, a Shakira ga je smirila i prestao je s lošim navikama. Kaže da mu je ona dala motiv da ostane trijezan i zdrav.

"Ona je moja desna ruka, osoba od povjerenja i sve joj govorim. Bio sam slavan kada sam ju upoznao, ali ne bih ovako daleko stigao bez nje", naglasio je glumac. Dodao je kako je u svojoj dugoj glumačkoj karijeri često bio okružen zgodnim ženama, ali nikada nije imao poriv da prevari suprugu jer je njemu otkad ju je prvi put vidio ona najljepša.

"Nikad nisam bio u iskušenju da zastranim i prevarim ju. Neki moji kolege tvrde kako se prevara na setu ne računa, ali ja se nikad nisam s time slagao i uvijek vodim suprugu na snimanje", objasnio je Caine.

"Za početak, tipična stvar pri snimanju filmova jest odlazak na različite lokacije, s mnogo prekrasnih glumica, a oženjen si. Znate i sami što bi se moglo dogoditi", dodao je Michael, koji je osvojio Oscare za sporedne uloge u filmove "Kućna pravila" i "Hannah i njezine sestre". 

Britanski glumac, koji je odigrao više od 100 filmskih uloga i osvojio sve važne nagrade, pohvalio se kako je njegov brak fenomenalan, a otkrio je i koja je tajna njegova uspjeha.

"Tajna uspješnog braka je u dvije kupaonice. Nikad ne želiš dijeliti kupaonicu sa ženom ili završiti u nekom kutu gdje stoje tvoje stvari za brijanje i ostale stvari. Ja sam stariji od nje i treba mi više prostora", ispričao je oskarovac.

Kaže kako su žena i on u svemu jednaki. "Ne postoji mala žena udana za veliku filmsku zvijezdu ili neko slično sr**e poput toga", rekao je. Naglasio je kako je potrebno svog partnera uključiti u sve i tako je s njim i suprugom. Glumac, koji ne odustaje od rada ni dok se bliži 90. godini, sa Shakirom ima kćer Natashu (48).

Glumac je u prvom braku s pokojnom kolegicom Patricijom Haines dobio kćer Dominique Caine (64).

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +3 David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Nekad i sad U 54. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene